UUSIMMAT

Raidmax esitteli suurikokoisen Magnus-täystornikotelon

21.01.2019 17:24 | Muropaketin toimitus

Massiivisesta koostaan huolimatta Magnus-täystornikotelon laajennettavuus ei päätä huima. Ulkonäkö voi sen sijaan vedota useampiin.

Raidmax laajentaa kotelomallistoaan uudella Magnus-täystornikotelolla. Kotelon molemmat kyljet ovat 4 millimetriä paksua karkaistua lasia. Etupaneelista löytyy harjattua alumiinia. Suuresta koostaan huolimatta kotelon laajennettavuus massamuistien osalta on vaatimatonta.

Kotelon kooksi kerrotaan 565 x 266 x 570 millimetriä. Koteloon pystyy rakentamaan kokoonpanon ATX-, mATX- tai Mini-ITX -emolevyn ympärille. Näytönohjaimelle asetettu pituusrajoitus on 420 millimetriä, kun etupaneelissa ei ole tuulettimia tai jäähdytintä. Prosessoricoolerille on taasen asetettu 178 millimetrin korkeusrajoitus.

Kotelosta löytyy yksi kiintolevykelkka, jossa on paikat kahdelle 3,5 tuuman kiintolevylle. Pienemmille 2,5 tuuman asemille on varattuna neljä asennuspaikkaa. Kiintolevykehikon päältä löytyy vesisäiliölle pyhitetty asennuspaikka.

Kotelon I/O-paneelista löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää, yksi USB 2.0 -liitäntää sekä 3,5 millimetrin liitännät kuulokkeita ja mikrofonia varten.

Raidmax ei ole tarkentanut Magnus-täystornikotelon saatavuutta tai hinnoittelua. Kotelosta tulee saataville valkoinen ja musta versio.