UUSIMMAT

Raijintek esitteli jättimäisen Enyo-avokotelon

19.12.2018 18:20 | Muropaketin toimitus

Enyo-avokotelon jättimäinen koko mahdollistaa äärimmäisen vesijäähdytyspotentiaalin. Koteloon saa asennettua hurjimmillaan jopa huimat neljä kappaletta 480 millimetrin jäähdytintä. Mikäli vesijäähdytys ei houkuttele, tuulettimille löytyy järisyttävät 23 kiinnityspaikkaa.

Vuoden lähestyessä loppuaan, Raijintek kaivoi vielä yhden ässän hihasta. Lippulaivaksi luokiteltava Enyo-avokotelo vastaa kaikkein kovimpiin vaatimuksiin, kun mittarina on jäähdytyksen suorituskyky. Kotelo on valmistajan mukaan suunnattu kaikkein omistautuneimmille harrastajille.

Jättimäisen kotelon ulkomitoiksi ilmoitetaan 707 x 398 x 659 millimetriä. Painoa on kertynyt kunnioitettavat 21,5 kilogrammaa. Emolevytuki kattaa E-ATX-, ATX-, mATX- ja Mini-ITX -emolevyt. Tuettuna on myös EE-ATX -emolevyt. Jos prosessorilleen tarjoaa ilmajäähdytystä, kotelo asettaa korkeusrajoitukseksi 188 millimetriä. Näytönohjaimille on asetettu 615 millimetrin pituusrajoitus sillä oletuksella, ettei vesipumput tai -säiliöt tule näytönohjainten tielle.

Massamuisteja varten tilaa on varattuna niukemmin. Koteloon pystyy asentamaan neljä 3,5 tuuman kiintolevyä tai neljä 2,5 tuuman asemaa.

Kotelossa on keskitytty erityisesti vesijäähdykseen. Kotelosta löytyy peräti neljä asennuspaikkaa 480-millimetrisille jäähdyttimille. Jäähdyttimet saavat myös olla tavallista paksumpia, sillä tämä mitta on rajoitettu 65 millimetriin. Vesipumpun ja säiliön yhdistelmille on pyhitettynä kaksi paikkaa. I/O-paneelista löytyy neljä USB 3.0 -liitäntää sekä HD Audio -liitännät kuulokkeita ja mikrofonia varten.

Enyo-avokotelon toimitukset ovat alkaneet. Euroopassa kotelon hinnat alkavat 300 eurosta.