Raijintek esitteli vesijäähdyttelijöille suunnatun Coeus EVO -miditornikotelon

09.09.2017 17:17 | Muropaketin toimitus

Raijintekin uutuuskotelon kyljet, katto ja etupaneeli ovat karkaistua lasia. Pelkistetyllä sisätilojen muotoilulla on pyritty maksimoimaan vesijäähdytysjärjestelmille käytössä oleva tila.

Kotelon verrattain pelkistetyistä sisätiloista johtuen massamuisteille on varattuna neljä paikkaa. Paikkoihin on mahdollista asentaa 3,5 tai 2,5 tuuman aseman. Suurimmillaan koteloon voi asentaa E-ATX-standardin emolevyn ja pienimmillään mini-ITX-emolevyn. Lisäkorteille paikkoja löytyy kahdeksan kappaletta.

Kotelon etupaneeliin on mahdollista asentaa suurimmillaan 360 millimetrin jäähdytin. Kattoon taasen pystyy asentamaan 240 tai 280 millimetrin jäähdyttimen. Kotelon mukana toimitetaan neljä 120 millimetrin tuuletinta. Yksi niistä on asennettuna takapaneeliin ja loput etupaneeliin. Tuulettimien malli on AURAS 12, ja niiden kierrosalueeksi ilmoitetaan 800-1800 RPM sekä maksimimelutasoksi 32,2 desibeliä.

Kotelon I/O-paneelista löytyy tavallisten USB 3.0 -liitäntöjen lisäksi yksi USB 3.1 Type-C -liitäntä. USB-liittimien lisäksi paneelista löytyvät myös HD audio -liitännät. Kotelossa on tilaa 175 millimetriä korkealle prosessorijäähdyttimelle. Näytönohjain saa olla korkeintaan 350 millimetriä pitkä mahtuakseen koteloon.

Toistaiseksi Coeus EVO -kotelon saatavuudesta tai hinnoittelusta ei ole tarkempaa tietoa.