Uusimmat

Raijintek julkaisi Zofos Evo -täystornikotelot

22.03.2018 11:13 Muropaketin toimitus

Zofos Evo -koteloista julkaistiin kerralla kaksi versiota. Zofos Evo Window -kotelossa vasen kylki on karkaistua lasia. Zofos Evo Silent -versiossa on nimensä mukaisesti panostettu äänenvaimennukseen.

Raijintekin uusissa Zofos Evo -koteloissa on pyritty maksimoimaan laajennettavuus ja jäähdytysteho. Kotelosta julkaistiin kaksi eri mallia, joista toinen sopinee ulkonäköön panostaville ja toinen hiljaisuutta kaipaaville.

Laajennettavuudesta kertoo kymmenen kiintolevykelkkaa, joihin saa asennettua halutessaan 3,5- tai 2,5-tuumaiset asemat. Lisäksi 2,5 tuuman asemille on pyhitetty vielä kolme omaa asennuspaikkaa. Emolevytuki kattaa EE-ATX-emolevyt, ja kaikki sitä pienemmät aina Mini-ITX-emolevyihin saakka. Lisäkorttipaikkoja kotelossa on peräti kymmenen.

Kummankin kotelomallin ulkomitat ovat 245 x 317 x 598 millimetriä. Prosessoricoolerin suhteen korkeusrajoitus on 190 millimetriä. Näytönohjaimelle maksimipituudeksi on määritetty 470 millimetriä, joka tosin vaati jo kiintolevykehikkojen poiston. Vesijäähdytystä silmällä pitäen kotelosta löytyy kolme paikkaa 360 millimetrin jäähdyttimelle. Etupaneelin taakse saa suurimmillaan mahtumaan 420 millimetrin jäähdyttimen.

Zofos Evo Silent -koteloversiossa hiljaisuutta haetaan puuvillasta valmistetulla äänenvaimennusmatolla. Matot ovat sijoitettu kylkiin, kattoon sekä etupaneelin taakse. Silent-mallissa I/O-paneelista löytyy yksi USB 3.0 Type-C -liitäntä, jota sisarmallista ei löydy. Kotelon mukana toimitetaan kolme esiasennettua 120 millimetrin tuuletinta.

Zofos Evo Window -versiossa painotus on enemmän ulkonäössä. Vasen kylki on karkaistua lasia ja samalla vaimennusmatot ovat saaneet väistyä. I/O-paneelista löytyy tässä mallissa kaksi USB 3.0 -liitäntää sekä HD Audio -liitännät. Window-version mukana toimitetaan kaksi etupaneeliin asennettua 120 millimetrin tuuletinta ja yksi takapaneeliin asennettu 120 millimetrin RGB LED-valaistu tuuletin.

Zofos Evo Silent- ja Window-täystornikoteloiden toimitukset alkavat lähiaikoina. Euroopassa koteloiden hinnat liikkuvat 160-180 välillä.

Muropaketin uusimmat