Uusimmat

Raspberry Pi -käyttäjille on nyt tarjolla tyylikäs kotelo – kuin minikokoinen PC-kotelo

Kuva: Sunfounder

31.05.2024 21:12 Muropaketin toimitus

Sunfounder julkaisi kotelon Raspberry Pi 5 -tietokoneelle. Siinä on jopa RGB-valaistus.

Sunfounderin kotelon kerrotaan olevan laadukkaasti valmistettu, ja se on nimeltään Pironman 5. Se tarjoaa myös jäähdytyksen.

Kotelossa on alumiinirunko. Lisäksi tuotteessa on läpinäkyvä, akryylista valmistettu sivupaneeli, joka tarjoa mahdollisuuden kurkistaa sisällä olevaan laitteistoon.

Kotelo tarjoaa visuaalista estetiikkaa RGB-valaistuksellaan. Valoshow’sta vastaa neljä WS2812-lediä.

Vaikuttavimpana piirteenä kotelossa on etupaneeliin sijoitettu OLED-näyttö. Se tarjoaa erilaista tietoa, jonka kautta voi seurailla Raspberry Pi:n sielunelämää. Siitä näkee ainakin suorittimen lämpötilan ja IP-osoitteen, ja sen voi myös ohjelmoida näyttämään mitä haluaa.

Kotelossa on vielä tuki SSD-aseman asennukselle. SSD-paikkoja on peräti neljä (M.2 2230, M.2 2242, M.2 2260 ja M.2 2280).

Raspberry Pi 5 voi tarvita jäähdytystä, joten Sunfounder lisäsi koteloon kaksi RGB-tuuletinta, joita voidaan ohjata GPIO:lla. Sunfounder kertoo saatavilla olevan myös tornicooleri suorittimelle.

Kotelo tarjoaa luonnollisesti myös virtanapin, joka on valmistettu metallista. Lisäksi tarjolla on vielä kaksi HDMI-porttia ja yhdysrakenteinen infrapunavastaanotin kaukosäätimelle. Kotelo voisikin avittaa Raspberry Pi:n kodin mediakeskukseksi.

Lisätietoja löytyy Sunfounderin verkkosivuilta. Pironman 5 Raspberry Pi 5 -kotelon hinta on 79,99 dollaria (74 euroa).

Kaikki Raspberry Pi -jutut täällä: Avainsana: Raspberry Pi – Muropaketti.com

Muropaketin uusimmat