Uusimmat

Razer esitteli kameralla varustetun äänipalkin – tuote seuraa pääsi liikkeitä

07.01.2023 09:17 Muropaketin toimitus

Razer on kehittänyt tavanomaisesta poikkeavan soundbarin eli äänipalkin. Yritys julkisti tuotteensa CES 2023 -messuilla.

Razerin pitkulainen Leviathan V2 Pro -kaiutin seuraa herkeämättä käyttäjän pään liikkeitä. Tämän käytöksen taustalta löytyy pyrkimys optimoida ääntä paremmaksi.

Razerin mukaan Leviathan V2 Pro voi ympäröidä käyttäjän kolmiulotteisella äänellä optimoinnin ansiosta. Liikkeiden seuraamiseen kaiutin käyttää sisäänrakennettua infrapunakameraa.

3D-ääniominaisuutta varten on kaksi tilaa, jotka ovat THX Spatial Audio Virtual Headset stereosisällölle ja THX Spatial Audio Virtual Speakers monikanavaiselle äänelle. Ensimmäinen jäljittelee kuulokkeiden tyyppistä äänimaailmaa ja jälkimmäinen kotiteatterijärjestelmää. Tunnelmaa lisää mukana toimitettava subwoofer.

Tuotetta koristavat mukautettavat Chroma RGB -valaistustehosteet 30 eri valaistusvyöhykkeellä. Tietokoneeseen äänipalkki kytkeytyy USB-C-liitännällä, ja myös langaton Bluetooth 5.0 -tuki löytyy. 3,5 millimetrin audioliitäntä puolestaan sallii kuulokkeiden liittämisen.

Tuote on suunniteltu erityisesti pelaajille, ja kaiutinta on ollut mukana kehittämässä myös THX ja Audioscenic. Yhdysvaltain ohjehinta on alkaen 399,99 dollaria, ja Leviathan V2 Pro on ostettavissa helmikuusta 2023 alkaen.