UUSIMMAT

Razer esitteli pienikokoisen ja langattoman BlackWidow V3 Mini HyperSpeed-pelinäppäimistön

26.05.2021 21:55 | Muropaketin toimitus

Kompaktia näppäimistöä kaipaaville on luvassa uusi vaihtoehto Razerilta. Razerin Peripherals Business Unit -yksikön varatoimitusjohtaja Alvin Cheungin mukaan Razer on saanut toivomuksia kompaktista, langattomasta pelinäppäimistöstä, joten sellainen on nyt tullut markkinoille.

Alumiinisen ulkokuoren tarjoava minikokoinen pelinäppäimistö tarjoaa melko minimalistisen ulkonäön, mutta siihen saa myös väriloistoa RGB-tehosteilla, ja jokainen näppäin on erikseen valaistavissa. Lisäksi tuotteessa on valaistu Razerin logo. Värejä voi kustomoida Synapse 3 -ohjelmistolla.

Tuotteessa on 1000 hertsin Ultrapolling-ominaisuus, jonka luvataan tarjoavan nopea latenssi ja näin kilpailukykyä nopeatempoisissa peleissä. Apua peleihin tarjoaa myös makrojen tallentaminen ja näppäintoimintojen vapaa kustomointi. Viimeisen silauksen tuo mekaaninen, Razer Mechanical -kytkimillä varustettu näppäimistö.

BlackWidow V3 Mini HyperSpeedissä on vielä sisäänrakennettu muisti, jonne voi tallentaa viisi erilaista profiilia. Lisäksi tarjolla on pilvipalvelu asetuksien tallentamista varten. Akunkesto on kiitettävät 200 tuntia, ja latausaika tyhjästä täyteen kapasiteettiin kestää vajaat viisi tuntia.

Näppäimistön yhteysvaihtoehdot ovat 2,4 Ghz -USB-vastaanotin, Bluetooth ja USB-C -kaapeli. Tervetulleena ominaisuutena näppäimistöä voi helposti vaihtaa kolmen eri laitteen välillä Bluetooth-yhteyttä käytettäessä.

BlackWidow V3 Mini HyperSpeed on saatavilla Razerin sivuilta hintaan 189,99 euroa.