Razer julkaisi kevyet ja monikäyttöiset langattomat Barracuda X -pelikuulokkeet

13.07.2021 18:00 | Muropaketin toimitus

Uusin täydennys Razerin oheislaitteiden valikoimaan on Barracuda X, jota valmistaja kutsuu 4-1-pelikuulokkeiksi. Tämä viittaa nimenomaan pelikuulokkeiden monikäyttöisyyteen, mutta myös keveyden mahdollistamaan yleiskäyttöisyyteen.

Razer kertoo Barracuda X -pelikuulokkeiden kytkeytyvän vaivattomasti niin PC:n, PlayStationin, Switchin kuin Android-laitteiden kanssa. Kuulokkeiden ääni kulkeekin viiveettömästi langattoman USB-C-sovittimen välityksellä.

Mukana tulee myös 1,5 metriä pitkä USB-A – USB-C -jatkokaapeli, jotta kytkeminen onnistuu myös vanhempiin laitteisiin. Sovitin ei vaadi ajureita, eikä erillistä parittamista kuulokkeiden kanssa. Langattomuuden lisäksi käytettävissä on perinteinen 3,5 millimetrin stereoliitäntä.

Barracuda X -mallin suunnittelussa on huomioitu yleiskäyttöisyys, ja olemus on yksinkertaistettu verrattuna valmistajan muuhun pelikuulokemallistoon. Tämä näkyy esimerkiksi irrotettavassa mikrofonissa ja matalammassa profiilissa. Akkukestoksi ilmoitetaan 20 tuntia yhdellä latauksella. Painoa uutuuskuulokkeilla on hyvin maltilliset 250 grammaa.

Äänentoistosta vastaavat 40 millimetrin TriForce-elementit. Toistettavaksi taajuusalueeksi ilmoitetaan 20 hertsistä aina 20 kilohertsiin. Korvakuppien pehmusteissa käytetään muistivaahtoa. Mikrofonin äänikuvio on kardioidi.

Myyntiin kuulokkeet tulevat välittömästi, ja niiden suositushinta on sata euroa.