UUSIMMAT

Razer julkaisi Kraken Ultimate -pelikuulokkeet

18.11.2019 08:13 | Muropaketin toimitus

Razerin uusimmat Kraken Ultimate -pelikuulokkeet tarjoavat THX Spatial Audio -tilaäänen. Mikrofonissa on aktiivinen melusuodatus ulkopuolisille äänille.

Kraken Ultimaten kuuloke-elementteinä toimivat neodyymimagneetit ovat halkaisijaltaan 50 millimetriä. Razerin mukaan ne on erityisesti sädetty THX:n tilaääniratkaisua varten. Kuulokkeiden taajuusvaste on tyypillinen 20-20 000 hertsiä ja impedanssi 32 ohmia.

Kuulokkeet yhdistetään niiden kanssa käytettyihin laitteisiin USB-kaapelilla, jonka pituus on 1,3 metriä. Kuulokkeiden tyynyissä on viilentävä geelitäyte ja pantaosa on pehmustettu. Kraken Ultimatet painavat 390 grammaa. Kuulokkeissa on oma säädin äänenvoimakkuudelle ja erillinen painike THX-tilaäänen aktivointia varten. Mikrofonin mykistykselle on myös oma painike. Korvakupeissa olevaa valaistusta voi säätää Razer Chroma -ohjelmiston kautta.

Razer Kraken Ultimate -kuulokkeiden suositushinta on 149,99 euroa. Lisätietoja kuulokkeiden tuotesivuilta.

Razer on julkaissut myös USB-version aiemmin julkaistuista, ominaisuuksiltaan vaatimattomammista Kraken X -kuulokkeista. Kraken X USB -kuulokkeissa kuuloke-elementit ovat kooltaan 40 millimetriä ja virtuaaliääni tavallisempi 7.1. Kuulokkeiden suositushinta on 69,99 euroa.

Muropaketin uusimmat