UUSIMMAT

Razer julkisti uuden Huntsman V2 Analog -pelinäppäimistön – jokaisen näppäimen toimintaa voi hienosäätää mieleisekseen

08.02.2021 19:14 | Muropaketin toimitus

Razerin uusi Huntsman V2 Analog -pelinäppäimistö tarjoaa monipuolista muokattavuutta ja poikkeavia käyttömahdollisuuksia.

Valmistajan mukaan jokainen näppäin tarjoaa täyden liikeradan, ja pelaaja voi näppäimistössä käytettävien optisten kytkimien myötä itse määrittää, kuinka herkästi näppäimet aktivoituvat. Reagointiin vaadittavan painalluksen määrän voi säätää jokaiselle näppäimelle erikseen, jolloin vaikkapa nuolinäppäimet tai WASD-näppäimet voi säätää sopivan herkiksi liikkumista varten. Näppäimistöön voi tallentaa profiileja, jolloin hienosäädöt voi tehdä erikseen jokaista peliä varten.

Lisäksi jokaiseen näppäimeen voi halutessaan aktivoida kaksi toimintoa, joista toinen tapahtuu osapainalluksella ja toinen kokopainalluksella. Vaikkapa käsikranaatin voi ottaa käteen painamalla napin puoliväliin, kun taas itse heitto tapahtuu kun napin painaa pohjaan saakka.

Huntsman V2 Analog maksaa Yhdysvalloissa 249,99 dollaria (noin 208 euroa). Euroopan hinnasta tai mahdollisesta saatavuudesta ei ole vielä tietoa.