Uusimmat

Razer julkisti X570 Taichi Razer Edition- ja B550 Taichi Razer Edition -emolevyt

01.12.2020 13:48 Muropaketin toimitus

Nimensä mukaisesti Asrockin lippulaivaemolevymallit saivat Razer-käsittelyn, joka tarkoittaa Razer-teemaa emolevyjen visuaalisessa ilmessä, mutta myös yhteensopivuutta Razer Chroma RGB:n kanssa.

AMD:n Ryzen 5000 -sarjan prosessoreiden julkaisu poikii lisää uusien emolevyjen julkaisuja. Asrock työsti yhteistyössä Razerin kanssa lippulaivaemolevynsä uuteen uskoon. Yhteistyön myötä syntyi X570 Taichi Razer Edition– ja B550 Taichi Razer Edition -emolevyt.

Käytännössä emolevyjen visuaalista ilmettä on päivitetty. Esimerkiksi Taichi-sarjalle ominaiset rataskoristelut puuttuvat Razer Edition -malleista.

Speksien osalta Razer Edition -emolevyt ovat identtisiä sisarmalliensa kanssa. Eroina toimii lähinnä se, että uudet emolevyt ovat suoraan yhteensopivia Ryzen 5000 -prosessoreiden kanssa.

Visuaalisen ilmeen lisäksi Razer Edition -mallit tukevat Razer Chroma RGB -valaistusta. Emolevyn RGB-led-valaistuksen hallinta onnistuu Razer Synapse 3 -ohjelman kautta. Hyötynä on se, että samalla hallintaohjelmalla voi hallinnoida myös oheislaitteiden RGB-led-valaistusta.

Asrock ei paljasta tiedotteessaan uusien emolevyjen saatavuutta tai hinnoittelua. Oletettavasti hinnat nousevat alkuperäisiä versioita korkeammalle.

Muropaketin uusimmat