UUSIMMAT

Razerilta halvempaan hintaluokkaan painettu malli Blade Pro -kannettavasta

03.09.2017 15:35 | Muropaketin toimitus

Razer on julkistanut uuden halvempaan hintaluokkaan sovelletun version yhtiön Blade Pro -kannettavasta. Alemman hintaluokan mahdollistaa ainakin GTX 1060 -näytönohjain.

Uudesta Blade Pro -kokoonpanosta löytyy vaihdetun näytönohjaimen lisäksi seitsemännen sukupolven Intel Core i7-7700HQ neliydinprosessori, joka toimii 2,8 gigahertsin kellotaajuudella ja sen Boost-kellotaajuus on 3,8 gigahertsiä. Oletuksena uudessa Blade Pro -kokoonpanossa on 16 gigatavun keskusmuisti, 256 gigatavun SSD-kovalevy ja kahden teratavun mekaaninen kovalevy. Keskusmuistin määrän voi nostaa 32 gigatavuun, SSD:n koon kahteen teratavuun ja mekaanisen kovavlevyn neljään teratavuun.

Liitäntöinä uudessa kannettavassa on tuttuun tapaan kolme USB 3.0 -porttia, HDMI 2.0 -portti, Thunderbolt 3 -liitäntä, yhdistetty kuuloke- ja mikrofoniliitäntä ja SDXC-kortinlukija. Näyttö kannettavassa on 17,3 tuuman IPS-paneeli FullHD-resoluutiolla ja 120 hertsin päivitystaajuudella.

Uuden Blade Pro -kokoonpanon hinnat lähtevät Euroopan alueella 2399 eurosta. Suomessa kannettava tulee saataville todennäköisesti vielä loppuvuodesta.

Muropaketin uusimmat