Razerilta liuta oheislaitteita erityisesti Overwatchin ystäville

13.11.2017 13:32 | Muropaketin toimitus | 1

Razerin uudet oheislaitteet on suunniteltu yhteistyössä Overwatch-pelin julkaisijan ja kehittäjän Blizzardin kanssa. Suunnittelun pohjana on pelihahmo D.Va. Uuteen mallivalikoimaan kuuluu kuulokkeet, pelihiiri ja hiirimatto.

Valikoimaan kuuluu pelihahmon päässä pelissä nähtäviä kuulokkeita mukaileva D.Va Razer MEKA -headsetti. Kuulokkeiden spekseistä ei vielä kerrottu muuta kuin niiden sisältävän pelikuulokkeille tyypillisen yksisuuntaisen mikrofonin.

Pelihiirenä paketissa on uusintaversio Razerin The Abyssus -hiirestä nimeltään D.Va Razer Abyssus Elite. Hiiressä on nyt enintään 7200 DPI-tarkkuuteen yltävä optinen sensori, hiiri kestää 220 IPS:n eli 30 G:n kiihtyvyyttä ja päivitystaajuus hiirellä on tuhat hertsiä. Painoa hiirellä on 78 grammaa. Siitä löytyvää RGB-valaistusta voi luonnollisesti hallita Razer Chroma -ohjelmiston kautta. Hiirellä on Euroopan alueella 69,99 euron suositushinta.

Hiirimattona on Razer Goliathus. Kyseessä on kankainen matto liukumisen estävällä kumipohjalla. Maton mitat ovat 355 x 254 millimetriä. Goliathuksella on hintaa 24,99 euroa.