UUSIMMAT

Razerin CES-prototyypit: Pelikannettava kolmella 4K-näytöllä ja immersiota luova videoprojektori

05.01.2017 20:35 | Muropaketin toimitus

Razer esittelee tämän vuoden CES-tapahtumassa uutta Project Valerie -prototyyppiä, joka jättää jopa Acerin 10 000 euron Predator 21 X -kannettavan varjoonsa. Razerin Project Valerie -pelikannettava on varusteltu kolmella 17,3 tuuman 4K G-Sync -näytöllä. Näytöille tulee resoluutiota yhteensä 11520 x 2160 pikseliä. Tehoa kolmen näytön käyttöön antaa NVIDIAn GeForce GTX 1080 -näytönohjain.

Kannettavaa voi käyttää yhden, kahden tai kolmen näytön tilassa. Reunoilla olevat näytöt voidaan telakoida päänäytön taakse, kun ollaan yhden näytön tilassa tai konetta kuljetetaan. Sivunäyttöjä kannattelevat ja liikuttavat saranat on tehty alumiinista. Razerin mukaan kannettavan runko on hieman alle neljä senttimetriä paksu, ja kone painaa viitisen kiloa.

Toinen yhtiön prototyyppi on Project Ariana, huoneenlaajuisten heijastuksien luomiseen käytettävä projektori. Videoprojektori heijastaa pelistä näytön alueen ulkopuolelle jäävää aluetta käyttäjän ympärille, jolloin luodaan parempi immersio. Projektori osaa sopeutua käyttöympäristöönsä kahden 3D-syvyyskameran avulla. Projektori on suunniteltu yhdessä Philipsin kanssa.