Uusimmat

Roccat Kone XP -pelihiiri sai monipuoliset RGB-valot ja jalostuneen muodon

26.02.2022 10:41 Muropaketin toimitus

Roccat on esitellyt uuden Kone XP -pelihiiren.  Uutta hiiressä on sen 3D RGB -valaistus ja valmistajan oma Owl-Eye 19K DPI -anturi sekä Titan Optical Switches -kytkimet.

Roccatin ensimmäinen tuote, alkuperäinen Kone -hiiri, julkaistiin jo vuonna 2007. Suosittu hiiri saa jatkoa Kone XP -mallin myötä. Valmistaja kertoo sen olevan 15 vuoden tutkimus- ja kehitystyön tuloksena luotu monikäyttöinen pelihiiri.

Uutuusmallissa on 15 painiketta, ja Easy-Shift -tekniikan ansiosta painikkeiden määritettäviä toimintoja on 29. Kone XP -mallissa käytetään Owl-Eye 19K DPI -anturia, joka perustuu PixArtin PAW3370 -malliin. Muihin ominaisuuksiin lukeutuvat esimerkiksi PhantomFlex-kaapeli ja lämpökäsitellyt PTFE-liukupinnat.

”Suunnittelimme Kone XP:n täydellisen kokoiseksi hiireksi, jossa on upea 3D RGB -valaistus, lukuisia mukautettavia painikkeita ja uusinta tekniikkaamme, jotta PC-pelaajat voivat voittaa minkä tahansa PC-pelin tyylillä ja itsevarmasti”, sanoo René Korte, ROCCATin perustaja ja Turtle Beachin PC-oheislaitteiden toimitusjohtaja. ”Käytämme törkeän paljon aikaa Kone-hiiriemme koon ja muodon miettimiseen. Kone XP on henkinen seuraaja Kone AIMO Remasteredille, joka oli yksi Saksan myydyimmistä hiiristä vuonna 2021. Sen ergonomia ja monipainikeasettelu tekevät siitä loistavan valinnan mihin tahansa peliin, mutta Kone XP:n käyttömukavuus ja räätälöintimahdollisuudet tekevät siitä loistavan hybridihiiren, joka sopii täydellisesti työhön tai kotitoimistoon, koulutyön tekemiseen, sisällön luomiseen ja muuhun.”

Kone XP:ssä on 22 LED-valoa ja läpinäkyvä kuori. Myös hiiren 4D Krystal Wheel -rulla on läpinäkyvä, mikä mahdollistaa RGB-valaistukseen 3D-valotehosteen. Valaistus on luonnollisesti yhteensopiva Roccatin Aimo-valaistushallinnan kanssa.

Hintaa Roccat Kone XP -pelihiirellä on 93,99 euroa. Se on jo rajoitetussa myynnissä, ja varsinainen myynti alkaa 29. maaliskuuta 2022.