Roccatilta kolme uudella Owl Eye -sensorilla varustettua hiirtä ja näppäimistö analogisilla kytkimillä

09.01.2017 09:05 | Muropaketin toimitus

Roccat lanseerasi pelihiirille tarkoitetun uuden Owl Eye -sensorin ja sen mukana kolme uutta pelihiirtä, jotka ovat mallinimiltään Leadr, Kone EMP ja Kone Pure 2017. Lisäksi yhtiö kertoi uudesta Isku+ Force FX -näppäimistöstä.

Roccatin mukaan uusi Owl Eye kykenee mallintamaan käyttäjän liikkeet yksi yhteen. Todellisuudessa kyseessä on Roccatin muokkaama versio PixArtin optisesta 3361-sensorista. DPI-skaalaa uudelta sensorilta löytyy 100–12000. Kiihtyvyyttä löytyy parhaimmillaan 50 G:tä ja liiketunnistus on nopeimmillaan 250 IPSiä.

Uusista hiiristä Leadr on langaton vaihtoehto. Roccat väittää, että hiirellä ei ole yhtään ylimääräistä viivettä, jota langattomat hiiret tuovat esimerkiksi pelaamiseen mukanaan. Hiireen kuuluu mukaan kumipinnoitettu lataustelakka, jonka valot ilmaisevat akun latausstatuksen. Mukana toimitettavan punotun latauskaapelin voi kytkeä suoraan hiireen, jottei käyttöä tarvitse keskeyttää lataamisen takia. Leadrilla on painoa 128 grammaa.

Kone EMP on runsailla ledeillä varusteltu hiiri, joka on suunniteltu iso- ja keskikokoisille kämmenille. Hiirestä löytyy 1,8 metrin punottu kaapeli, ja hiirellä on painoa 116 grammaa. Ohjelmoitavia painikkeita hiiressä on päänapit mukaan lukien yksitoista.

Kone Pure 2017 on uutuuksista ulkonäöltään hillityin. Se on suunniteltu erityisesti hoikemmille käsille ja on muotoilultaan EMP:n pikkuveli, kooltaan 91 prosenttia Kone EMP:stä. Painoa hiirellä on 88 grammaa.

Hiirten rinnalla yhtiö esitteli myös uudistettua Isku+ Force FX -näppäimistöä. Mekaaninen näppäimistö on samannäköinen alkuperäisen Iskun kanssa. Tärkein uudistus ovat analogiset näppäinkytkimet, joiden avulla erityisesti pelit ovat tarkemmin hallittavissa.

Gamefanaticsin uutisen mukaan Kone EMP ilmestyy tammikuun aikana ja Isku+ Force FX pian sen jälkeen. Muut kaksi hiirtä ilmestyvät huhtikuun puolivälin tienoilla. Tuotteiden hinnoista ei vielä ole tietoja.