UUSIMMAT

Roccatilta uusi Elo-tuotesarja – ensimmäisenä myyntiin ehtivät PC-pelikuulokkeet saapuvat kauppohin lokakuussa

15.09.2020 20:02 | Muropaketin toimitus

Turtle Beachin talliin kuuluva Roccat julkaisee uusia PC-pelivarusteita. Ensimmäisenä myyntiin ehtivät Elo-sarjan pelikuulokkeet.

Roccatin Elo-sarja sisältää kolmet eri PC-kuulokkeet. Valmistaja kertoo niissä painotetun mukavuutta esimerkiksi muistivaahdosta valmistetuilla tyynyillä ja itsesäätyvällä metallipannnalla.

”Elo-kuulokkeet näyttävät, mitä tapahtuu, kun Roccatin ja Turtle Beachin parhaat puolet yhdistetään. Ja tämä on vasta uusien tarkkuuteen keskittyvien PC-pelivarusteiden ensimmäinen aalto”, toteaa Rene Korte, Turtle Beachin PC-tuotejohtaja.

Kauppoihin uutuusmallit eivät vielä ole ehtineet, mutta hinnat ovat jo selvillä. Kevyiden Elo X -stereokuulokkeiden suositushinta on 52 euroa.

Roccat Elo 7.1 USB -kuulokkeissa on 7.1-kanavaiset äänet ja Roccatin Aimo-valojärjestelmä. Liitäntä on USB. Tämän mallin hinnaksi on asetettu 72 euroa.

Uutuusmalliston huipulle asettuu Roccat Elo 7.1 Air, joka edustaa mallistossa langatonta vaihtoehtoa. Kuulokkeiden ominaisuuksiin kuuluu Turtle Beachin Superhuman Hearing -ääniasetus ja akkukestoksi kerrotaan 24 tuntia. Tämän kuulokemallin hinta on 104 euroa.

Kaikki Elo-sarjan kuulokkeet saapuvat jälleenmyyjille Suomessa 4. lokakuuta 2020.