Uusimmat

Samsung julkaisi maailman ensimmäiset kaarevat Quantum Dot -FreeSync-näytöt

18.10.2016 15:38 Petrus Laine

Samsung CFG70

Samsung on esitellyt markkinoille maailman ensimmäiset kaarevat Quantum Dot -pelinäytöt. Näyttöjen käyttämät Quantum Dot -partikkelit korvaavat valkoiset taustavalot tarjoten samalla korkeampaa kirkkautta, ja tarkempia sekä värikylläisempiä värejä.

Samsungin uudet Quantum Dot -pelinäytöt kantavat nimiä CFG70 ja ne tulevat saataville 24- ja 27-tuumaisina. Näyttöjen kaarevat (1800R) 144 hertsin VA-paneelit tukevat 1920×1080-resoluutiota ja niiden luvataan tarjoavan 125 % sRGB-väriavaruudesta sekä 1 millisekunnin vasteaikaa (MPRT, Moving Picture Response Time). Näyttöjen kirkkaus on 350 kandelaa per neliömetri. Näytöt tukevat AMD:n FreeSync- eli VESA:n Adaptive-sync-ominaisuutta, eli näytön virkistystaajuuden synkronointia pelin tai ohjelman ruudunpäivitysnopeuteen. Samsung kalibroi näytöt valmiiksi tehtaalla, mutta tehdaskalibrointi voi vaatia vielä tarkempaa säätöä käyttöympäristön olosuhteiden mukaan.

GFC70-näytöt on varustettu nykyään varsin harvinaisella kaksisaranaisella tukivarrella, joka antaa normaali enemmän säätövaraa näytön asennon suhteen. Myös Pivot-ominaisuus on tuettu. Näytöistä löytyy kaksi HDMI 1.4 -liitäntää ja yksi DisplayPort 1.2 -liitäntä. Voit lukea asiasta lisää Samsungin lehdistötiedotteesta.

Petrus Laine

Muropaketin uusimmat