UUSIMMAT

Samsung kehitteli UFS- ja micro-SD-yhteensopivan muistikorttipaikan

12.07.2016 11:46 | Juha Kokkonen | 2

samsung-ufs-memorycard-2-070716

Uutisoimme viime viikolla Samsungin julkistaneen markkinoiden ensimmäiset UFS 1.0 -standardiin perustuvat muistikortit, jotka mahdollistavat micro-SD-kortteja suuremmat luku- ja kirjoitusnopeudet. Siirtymävaiheessa uuden tekniikan käyttöönottoa hidastaa kuitenkin yhteensopimattomuus micro-SD-muistikorttipaikkojen kanssa. Tällä hetkellä UFS-kortit eivät toimi missään markkinoilta löytyvässä laitteessa.

Samsungilla on kuitenkin ratkaisu ”siirtymäongelmaan”, sillä yritys on kertonut Droid Life -sivustolle kehittäneensä muistikorttipaikan, joka on yhteensopiva molempien korttityyppien kanssa. Samsung kertoo työskentelevänsä eri yhteistyökumppaneiden kanssa saadakseen kehittämänsä ratkaisun seuraavan sukupolven laitteisiin. Tämä toki vaatii sen, että muut valmistajat haluavat ottaa Samsungin kehittämää tekniikkaa käyttöönsä.

Ensimmäinen UFS-micro-SD-hybridipaikka saattaa löytyä jopa jo tulevasta Samsung Galaxy Note 7 -älypuhelimesta.

Keskustelu

Miksei vaan voisi otsikoida, että kehitti?
Vähän niin kuin toimittelija toimitteli tämä uutisen/artikkelin/viihdejutun!

lunkwill

Miksei vaan voisi otsikoida, että kehitti?
Vähän niin kuin toimittelija toimitteli tämä uutisen/artikkelin/viihdejutun!

Koska suomen kieli on monimuotoista, eikä aina tarvitse käyttää samoja sanoja/sanamuotoja. Kehitellä sopii tähän yhteyteen aivan yhtä hyvin kuin kehittää. Sen sijaan toimitella ei tarkoita samaa asiaa kuin toimittaja tai toimittaa tässä yhteydessä.

http://www.kielitoimistonsanakirja….rd=kehitellä&dic=1&page=results&UI=fi80&Opt=1
http://www.kielitoimistonsanakirja….d=toimitella&dic=1&page=results&UI=fi80&Opt=1

Muropaketin uusimmat