Ulkoisen Samsung SSD T7 Touch -kiintolevyn voi suojata sormenjäljellä

10.01.2020 08:21 | Muropaketin toimitus

Samsung esitteli ulkoisen SSD T7 Touch -SSD-aseman, jossa voi käyttää sisäänrakennettua sormenjälkilukijaa tietojen suojaamiseen.

Uudessa ulkoisessa SSD-asemassa hyödynnetään USB 3.2 Gen2- ja NVMe-standardeja, jotta siirtonopeuksissa saavutetaan riittävä taso. Samsung SSD T7 Touch saavuttaakin 1050 megatavun lukunopeuden sekunnissa ja 1000 megatavun  kirjoitusnopeuden sekunnissa. Nopean ja vakaan siirtonopeuden saavuttamiseksi mukana tulee USB C-C- ja USB C-A-kaapelit.

Metallirungosta ja alumiinista koostuva asema painaa 58 grammaa. Sekä ammattikäyttöön että vapaa-aikaan suunnitellussa Samsung SSD T7 Touch -asemassa on salasanasuojauksen ja AES 256-bittisen salauksen lisäksi sisäänrakennettu sormenjälkilukija. Laitteeseen pystyy rekisteröimään neljä sormenjälkeä.

”Uusi sormenjälkilukija varmistaa sujuvan pääsyn levylle tallennettuun sisältöön” , kertoo valmistajan tiedotteessa Samsungin tallennustuotteiden tuotepäällikkö Jani Laaksonen.

Samsung SSD T7 Touch on saatavana kolmessa kokoluokassa. Asemien suositushinnat ovat 189 euroa 500 gigatavun mallille, 289 euroa yhden teratavun versiolle ja 499 euroa kahden teratavun asemalle. Värivaihtoehtoina ovat musta ja hopea. Asemat ovat yhteensopivia Windowsin, Macin ja Androidin kanssa ja niillä on kolmen vuoden takuu. Myynti alkaa helmikuussa.