UUSIMMAT

Scythe esitteli matalaprofiilisen Big Shuriken 3 -prosessoricoolerin

21.03.2019 15:33 | Muropaketin toimitus

Big Shuriken 3 -prosessoricoolerin korkeus on kasvanut edeltäjäänsä verrattuna, mutta pysyttelee silti 69 millimetrissä tuulettimella varustettuna. Epäsymmetrisen muotoilunsa ansiosta cooleri ei myöskään tule muistikampojen tielle. 

Scythe kasvattaa matalaprofiilisten prosessoricoolereiden mallistoaan uudella Big Shuriken 3 -mallilla. Uuden mallin suunnittelussa on kiinnitetty huomiota yhteensopivuuteen siinä määrin, ettei lämpöputket tai alumiinirivasto ole mm. muistikampojen tiellä.

Aiempaan Big Shuriken 2 -prosessoricooleriin verrattuna uuden mallin korkeus on hieman kasvanut. Big Shuriken 3 -mallin ulkomitat ovat 122 x 122 x 69 millimetriä. Mukana tuleva 120 millimetrin tuuletin on 17 millimetriä paksu ja sen voi halutessaan korvata perinteisellä 25-millimetrisellä tuulettimella.

Tuulettimen kierrosalueeksi ilmoitetaan 200 – 1800 RPM. Parhaillaan tuuletin kykenee tuottamaan 50,79 CFM:n ilmavirtauksen. Staattisen paineen maksimiarvoksi kerrotaan 1,35 mm/H2O. Korkeimmillaan melutason odotetaan nousevan 30,4 desibelin tasolle.

Yhteensopiviksi prosessorikannoiksi ilmoitetaan AMD:n ja Intelin osalta kaikki nykyiset prosessorikannat, lukuun ottamatta TR4-kantaa.

Toistaiseksi Big Shuriken 3 -prosessoricoolerin saatavuudesta ja hinnoittelusta ei ole vahvistettua tietoa. Oletettavasti hinta asettuu lähelle edeltäjäänsä, eli noin 40 euron maastoon.