Seasonic esitteli Connect-virtalähderatkaisun

05.03.2020 16:28 | Muropaketin toimitus

Ratkaisun ytimessä on Seasonic Prime 750 W 80 Plus Gold -virtalähde, mutta erikoisuutena on Connect-lisäosa, joka toimii käytännössä kaapeleiden hubina, ja jonka ansiosta kaapeleiden läpiviennit saa siistimmäksi.

Seasonic esitteli ensimmäistä prototyyppiä Connect-virtalähderatkaisusta jo CES 2018 -messuilla. Nyt tuotekehitys on edistynyt siihen pisteeseen, että lopullinen kuluttajatuote esiteltiin. Connect-virtalähderatkaisun ideana on helpottaa kaapeleiden läpivientiä ja samalla siistiä emolevyn takana olevaa tilaa. Kaapeleiden hubina toimivasta Connect-lisäosasta löytyy kaikki tarvittavat virtaliitännät kokoonpanoa varten. Tässä tapauksessa kaapeleita ei tarvitse survoa virtalähdesuojan alle.

Itse virtalähteenä toimii Seasonicin 750 watin Prime-sarjan virtalähde, jonka höytysuhdeluokitus on 80 Plus Gold.

Aivan jokaiseen koteloon Connect-moduuli ei välttämättä mahdu, sillä sen ulkomitat ovat 330 x 64 x 21 millimetriä. Moduuli on magneettikiinnitteinen, eli kiinnittäminen ei lähtökohtaisesti lisää korkeutta.

Seasonic ei ole vahvistanut Connect-virtalähderatkaisujen tarkkaa hinnoittelua tai saatavuutta. Kyseinen malli on kuitenkin listattuna puolalaisessa verkkokaupassa 699 zlotyn hintalapulla. Suoraan euroiksi muutettuna hinta on noin 160 euroa. Verkkokaupan arviossa toimitusten odotetaan alkavan toukokuun alussa.

Muropaketin uusimmat