UUSIMMAT

Seuraavan sukupolven Threadripper-prosessori ilmestyi UserBenchmark-tuloslistalle?

26.07.2019 10:40 | Muropaketin toimitus

UserBenchmark-listalle ilmestyi tuntematon 16-ytiminen AMD:n prosessori, jonka kannaksi mainitaan SP3r2, tutummin TR4. Kyseessä uskotaan olevan Ryzen Threadripper -malliston vaatimattomin prosessori.

AMD ei ole hiiskunut uudesta Ryzen Threadripper -mallistosta juuri lainkaan. Keväällä kuitenkin vahvistettiin sen verran, että jatkoa on tulossa. Nyt tuosta jatkosta on ilmeisesti saatu esimakua, kun UserBenchmark-tuloslistalle ilmestyi tunnistamaton AMD:n prosessori, joka käyttää SP3r2-prosessorikantaa. Kanta tunnetaan paremmin nimellä TR4.

Tuloslistalle ilmestynyt prosessori on 16-ytiminen ja ensimmäisenä asiasta uutisoinut Computerbase uskoo kyseessä olevan pahnan pohjimmainen malli. Oletus on, että edellisen sukupolven tapaan markkinoille saadaan myös 24- ja 32-ytimiset mallit. Tulostaulun mukaan prosessorin peruskellotaajuus on 3,6 gigahertsiä ja keskimääräinen turbo-kellotaajuus 4,05 gigahertsiä. Peruskellotaajuuden osalta ero edellisen sukupolven 16-ytimiseen malliin (Ryzen Threadripper 2950X) olisi maltillinen 100 megahertsiä.

Muropaketin uusimmat