Uusimmat

Sharkoon julkaisi edullisen RGB Flow -miditornikotelon

16.10.2019 20:15 Muropaketin toimitus

RGB Flow -miditornikotelon erottuvin piirre on etu- ja kylkipaneelissa kulkeva RGB led-nauha. Valmistajan mukaan myös ilmankiertoon on panostettu.

Sharkoonin miditornikoteloiden mallistoon lisättiin RGB Flow -miditornikotelo. Sen luvataan yhdistävän näyttävyysja ilmankiertoa, sillä suljetulta vaikuttva etupaneeli on vain puoliksi suljettu, ja alaosan tiheä verkko sallii ilmankierron. Huomio kiinnittyy varmimmin led-nauhaan, jota riittää etu- ja kylkipaneeliin.

Kotelon ulkomitoiksi ilmoitetaan 42,4 x 20,6 x 48,1 senttimetriä. Kotelosta löytyy kiinnityspaikat ATX-, mATX- ja Mini-ITX -emolevyille. Näytönohjaimen pituusrajoitukseksi on asetettu 35 senttimetriä ja prosessoricoolerin korkeusrajoitukseksi 16,5 senttimetriä. Kotelosta löytyy kaksi asennuspaikkaa 3,5 tuuman kiintolevyille ja kuusi asennuspaikkaa 2,5 tuuman asemille.

Kotelon mukana toimitetaan yksi 120 millimetrin tuuletin, joka on esiasennettuna etupaneeliin. Kotelosta löytyy myös integroitu ohjain RGB-led-nauhoja varten. Ohjaimeen on esiohjelmoitu 14 eri valaisuefektiä. Led-nauhojen hallinnan voi halutessaan hoitaa myös emolevyvalmistajan ohjelmistolla. Yhteensopivuus luvataan MSI:n, Asuksen, Gigabyten ja Asrockin ohjelmistojen kanssa.

RGB Flow -miditornikotelon toimitukset ovat alkaneet. Valmistajan suositushinta kotelolle on 54,90 euroa.

Muropaketin uusimmat