UUSIMMAT

Sharkoon julkaisi edulliset VG6-W -miditornikotelot

02.02.2019 16:50 | Muropaketin toimitus

VG6-W -miditornikoteloiden vahvuutena on edeltäjänsä tapaan hyvä ilmankierto ja edullinen hinta. 

Sharkoonin uusissa VG6-W-miditornikoteloissa korostuu aiempien VG5-W -koteloiden tapaan ilmankierto, näyttävyys ja edullinen hinta. VG6-W-koteloiden vasen kylki on osittain avoin. Ikkunan materiaalina on kuitenkin akryyli karkaistun lasin sijaan.

Kotelomallista tulee saataville neljä eri versiota, jotka eroavat toisistaan vain mukana toimitettavien tuulettimien led-valaistuksen osalta. Vaihtoehdot led-väritykseksi ovat sininen, punainen, vihreä ja RGB.

Kotelon ulkomitat ovat 46,1 x 20 x 43 senttimetriä. Yhteensopivia emolevykokoja ovat ATX, mATX ja Mini-ITX. Näytönohjaimille kotelo asettaa 37,5 senttimetrin pituusrajoituksen. Prosessoricooleri saa olla korkeimmillaan 16,5 senttimetriä korkea.

Kotelosta löytyy paikka yhdelle 5,25 tuumaiselle optisellle asemalle. Kiintolevyille on varattuna kolme asennuspaikkaa. Pienempiä 2,5-tuumaisia asemia varten on varattuna yhteensä neljä kiinnityspaikkaa.

Kaikissa kotelomalleissa on esiasennettuna kolme 120 millimetrin led-valaistua tuuletinta. Kaksi niistä löytyy etupaneelista ja yksi takapaneelista.

VG6-W -miditornikoteloiden toimitukset ovat alkaneet. Yksivärisillä led-valoilla varustettujen koteloiden suositushinta on 44,90 euroa. RGB -ed-valaistuilla tuulettimilla varustetun kotelon hinta nousee 54,90 euroon.