UUSIMMAT

Sharkoon julkaisi näyttävät Night Shark -miditornikotelot

02.09.2018 13:45 | Muropaketin toimitus | 1

Kurinalaisesti hinnoitellut Sharkoon Night Shark -miditornikotelot tulevat saataville kolmella eri tuuletinkonfiguraatiolla sekä ilman tuulettimia.

Sharkoonin tuorein laajennus miditornikoteloihin on Night Shark. Koteloiden kylkeä ja osittain myös etupaneelia peittää karkaistu lasi. Koteloista tulee saataville neljä mallia eri tuuletinkonfiguraatioilla. Mallit ovat Night Shark RGB, Blue, Red ja Lite. Night Shark -lite kotelon mukana ei toimiteta lainkaan tuulettimia. Muiden mallien mukana toimitetaan kolme tuuletinta, joiden led-valaistuksen väri ilmenee nimestä. Muilta osin kotelot ovat identtisiä.

Kotelon ulkomitoiksi ilmoitetaan 50,3 x 21 x 47,5 senttimetriä. Emolevytuki kattaa kaikki koot Mini-ITX -koosta aina E-ATX -kokoisiin emolevyihin. Tavallisesta poiketen virtalähteen paikka on sijoitettu katon puolelle. Yläosasta löytyy myös yhä harvinaisemmaksi käyvä 5,25 tuuman optisen aseman paikka. Virtalähde ja optiset asemat jäävät yläosan peittävän suojalevyn taakse.

Jos kokoonpanoon ei laiteta 5,25 tuuman optista asemaa, vetää kotelo enimmillään kaksi 3,5 tuuman kiintolevyä. Pienemmille 2,5 tuuman asemille on varattuna neljä asennuspaikkaa ja yhdestä kiintolevykehikosta löytyy kiinnityspaikka 2,5 tuuman asemalle.

Kotelo sallii asennettavaksi korkeimmillaan 16 senttimetrin prosessoricoolerin. Näytönohjaimelle asetettu pituusrajoitus on 42 senttimetriä, mikäli etupaneeliin tai kylkeen ei ole asennettuna vesijäähdytysjärjestelmää. Vesijäähdytysjärjestelmän kanssa pituusrajoitus on 30 senttimetriä. Kotelosta löytyy myös säädettävä kannatin näytönohjaimelle, jonka tarkoituksena on estää painavampia näytönohjaimia taipumasta ajan mittaan.

I/O-paneeli on sijoitettuna katon puolelle oikeaan etureunaan. Paneelista löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää, kaksi USB 2.0 -liitäntää sekä 3,5 millimetrin kuuloke- ja mikrofoniliitännät.

Night Shark -koteloiden toimitukset ovat alkaneet. Valmistajan suositushinta Lite-mallille on 69,90 euroa. Yksivärisillä led-tuulettimilla varustettujen mallien hinta on 79,90 euroa. RGB led -tuulettimilla varustetun mallin hinta on 89,90 euroa.