Sharkoon julkaisi REV220-miditornikotelon

28.06.2020 09:05 | Muropaketin toimitus

Uuden REV220-kotelomallin erikoisuutena on sen sisustan muotoilu. Emolevyn kiinnityspaikkoja on käännetty 90 astetta ja sen ansiosta emolevyn I/O-paneeli ja lisäkorttipaikat osoittavat kotelon kattopaneelia kohti. Kotelon jäähdytyksestä huolehtii viisi RGB-led-valaistua tuuletinta.

Sharkoon julkaisi jatkoa REV200-kotelolle. Uusi miditornikotelo on REV220.

Edeltäjänsä tapaan uudessa mallissa emolevy asennetaan 90 asteen kulmaan, jonka ansiosta I/O-paneelin liittimet osoittavat kotelon kattoa kohti, kuten myöskin mahdollisten lisäkorttien liittimet.

REV220-kotelossa etupaneelissa yhdistyy hiilikuitukoristeinen muovi ja alumiini. Alumiinilevyä ympäröi RGB-led-nauha. Kotelon takapaneeliin on sijoitettu pieni läpivientiaukko kaapeleita varten. Kattopaneeli on irrotettava, joten kaapelit saa ulos tavalla tai toisella.

Kotelon ulkomitat ovat 48 x 21,5 x 48,5 millimetriä. Koteloon on mahdollista asentaa  ATX-, mATX- tai Mini-ITX -emolevy. Prosessoricoolerille kotelo asettaa 165 millimetrin korkeusrajoituksen ja näytönohjaimelle 323 millimetrin pituusrajoituksen. Kotelon kiintolevykelkka sallii kahden 3,5 tuuman kiintolevyn asennuksen. Pienempiä 2,4 tuuman asemia varten asennuspaikkoja on yhteensä neljä.

Kotelon mukana toimitettavat viisi RGB-led-valaistua 120 millimetrin tuuletinta ovat esiasennettuna kotelon etu- ja takapaneeliin. Valaistusta voi hallinnoida mm. MSI:n Asuksen, Gigabyten ja Asrockin hallintaohjelmilla.

Kotelon omasta I/O-paneelista löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää, kaksi USB 2.0 -liitäntää ja kaksi 3,5 millimetrin liitäntää kuulokeita ja mikrofonia varten.

REV220-kotelon toimitukset ovat alkaneet. Valmistajan suositushinta kotelolle on 107 euroa.