Sharkoon julkaisi edullisen Skiller SGC1 -miditornikotelon

28.01.2018 18:55 | Muropaketin toimitus

Sharkoon tuo myyntiin uuden, edullisempaan hintaluokkaan asettuvan Skiller SGC1 -miditornikotelon. Tarjolle tulevat versiot umpinaiselle tai lasi-ikkunallisella kylkipaneelilla.

Skiller SGC1 -miditornikotelosta julkaistiin kaksi versiota, joista Window-lisänimellisen mallin vasen kylkipaneeli on ikkunallinen. Ikkunan materiaali on akryyliä. Ikkunattoman mallin vasemmassa kylkipaneelissa on paikat tuulettimille.

Kotelosta löytyy peräti kaksi 5,25 tuuman laitepaikkaa. Toisen paikoista voi pyhittää kuitenkin 3,5 tuuman kiintolevylle. Lisäksi 3,5 tuuman asemille on varattuna kaksi paikkaa. 2,5-tuumaisille asemille on varattu kaksi paikkaa. Jos mekaanisista kiintolevyistä on jo luopunut, voi SSD-asemat sijoittaa myös 3,5 tuuman paikoille.

Skiller SGC1 -koteloon voi kiinnittää niin ATX-, mATX- kuin Mini-ITX-emolevyn. Näytönohjain voin olla enintään 400 millimetriä pitkä, ja prosessoricoolerin ilmoitettu maksimikorkeus on 165 millimetriä.

Kotelon jäähdytyksestä vastaa kaksi esiasennettua 120 millimetrin tuuletinta, jotka on asennettu etu- ja takapaneeliin. Skiller SGC1 Window -versiossa takapaneelin tuuletin on varustettu LED-valoilla. Ikkunallisessa versiossa kattopaneeliin on mahdollista kiinnittää tuulettimia tai jäähdytin tuulettimien kera. Kattoon saa kiinnitettyä kolme 120 millimetrin tuuletinta tai kaksi 140 millimetrin tuuletinta. I/O-paneelista löytyy kaksi USB 3.0 -liitäntää sekä audioliitännät.

Koteloiden ulkomitat ovat 450 x 221 x 478 millimetriä. Ikkunattoman mallin paino on 5,64 kilogrammaa ja ikkunallisen 5,5 kg. Ikkunallisissa malleissa värivaihtoehdot ovat musta, punainen, vihreä ja sininen. Väri tosin määrittää käytännössä takapaneelin tuulettimen LED-valaistuksen värin.

Sharkoon Skiller SGC1 –miditornikoteloiden toimitukset ovat alkaneet ja valmistajan suositushinta on 39,90 euroa. Myös Skiller SGC1 Window -koteloiden toimitukset ovat alkaneet, ja tämän malliversion suositushinta on 44,90 euroa.