UUSIMMAT

Sharkoon julkaisi Skiller SGK5 -pelinäppäimistön

14.11.2019 08:13 | Muropaketin toimitus

Kalvokytkintekniikkaa hyödyntävä Sharkoon Skiller SGK5 -pelinäppäimistö on varustettu reilulla määrällä multimedia- ja makronäppäimiä. Hintakaan ei päätä huimaa.

Sharkoon Skiller SGK5 on uusin lisäys Sharkoonin näppäimistövalikoimaan. RGB-valaistussa näppäimistössä on viisi multimedia- ja makronäppäintä, mutta myös rullasäätimet äänenvoimakkuudelle ja valaistuksen kirkkaudelle. Käyttömukavuutta parantamassa on magneettikiinnitteinen rannetuki.

Näppäimistössä hyödynnetään kalvokytkintekniikkaa. Siitä huolimatta se tukee N-Key Rolloveria, eli näppäimistön pitäisi kyetä rekisteröimään vaikka kaikkien näppäinten samanaikainen painaminen. Käyttöiäksi lupaillaan minimissään 10 miljoonaa painallusta. Ledeillä toteutettu RGB-valaistus on jaettu kuuteen alueeseen. Valaistuksen säätäminen onnistuu näppäimistöltä tai ohjelmallisesti.

Uuden näppäimistön toimitukset ovat alkaneet. Näppäimistöstä tulee saataville DE-, US- ja BE-näppäinasettelulla olevat versiot. Valmistajan suositushinta näppäimistölle on 39,99 euroa.