Uusimmat

Sharkoon julkaisi TG4- ja Skiller SGC1 RGB -miditornikotelot

28.11.2018 20:26 Muropaketin toimitus

Sharkoonin kahdesta uudesta kotelomallista TG4-miditorni edustaa perinteistä asettelua, jossa etu- ja kylkipaneeli ovat karkaistua lasia. Kokonaisuus on koristeltu led-valaistuilla tuulettimilla. Skiller SGC1 RGB -kotelossa ainoastaan vasen kylki on karkaistua lasia. Etupaneeli on jätetty avoimemmaksi, millä mahdollistetaan parempi ilmankierto.

Sharkoonin miditornikoteloiden mallisto kasvaa jälleen. Uudet mallit asettuvat hintaskaalan edullisempaan päätyyn, tarjoten kuitenkin ulkonäkö ja kohtalaista laajennettavuutta.

TG4-miditornikotelosta tulee saataville kolme eri versiota. Erot versioiden välille tulee esiasennettujen tuulettimien led-valaistuksesta. Vaihtehtoina ovat punainen, sininen ja RGB. Kotelon ulkomitoiksi ilmoitetaan 45,5 x 20,0 x 43,0 senttimetriä. Koteloon on mahdollista asentaa ATX-, Micro-ATX- tai Mini-ITX -emolevy. Kotelo sallii asennettavaksi maksimissaan 16 cm korkean prosessoricoolerin. Näytönohjaimelle on asetettu 37,5 senttimetrin pituusrajoitus. Massamuisteille kotelosta löytyy kaksi kiinnityspaikkaa 3,5 tuuman kiintolevyille. Pienemmille 2,5-tuumaisille asemille on varattuna neljä paikkaa.

Skiller SGC1 RGB -kotelon kooksi ilmoitetaan 45 x 22 x 47,8 cm. Koteloon saa asennettua ATX-, Micro-ATX- tai Mini-ITX -emolevyn. Prosessoricoolerin pituusrajoitus on 15,3 senttimetriä ja näytönohjaimen pituusrajoitus 40 senttimetriä. Kiintolevyjä varten kotelosta löytyy kolme kiinnityspaikkaa. SSD-asemille ja 2,5 tuuman kiintolevyille on varattuna neljä kiinnityspaikkaa. Löytyypä kotelosta myös kaksi 5,25-tuumaista paikkaa optisille asemille.

Kaikkien kotelomallien toimitukset ovat alkaneet. Edullisin kotelo on TG4-malli, jossa on yksivärisillä led-valoilla varustetut tuulettimet, niiden hinta on 47,90 euroa. RGB-version hinta kohoaa 59,90 euroon. Skiller SGC1 RGB -kotelon hinta on myös 59,90 euroa.

Muropaketin uusimmat