Sharkoon julkisti Elite Shark CA300H -kotelon – etupaneeli on aika ainutlaatuisen näköinen

16.03.2021 08:29 Muropaketin toimitus

Sharkoon toi markkinoille väriä elämään tuovan kotelon. Vaikka itse kotelon väritys on yksinkertaisesti joko musta tai valkoinen, sen etupaneeli paljastaa kauniisti kuvioidun säleikön takaa kolme värikästä RGB-tuuletinta.

Sharkoon Elite Shark CA300H tarjoaa omalaatuisen näköisen, alumiinisen etupaneelin lisäksi kaksi temperoitua lasi-ikkunaa, joiden kautta voi ihastella tietokoneensa sisuskaluja. Kotelon katto on metallia.

Kotelon kyljessä on niin ikään RGB-valaistut, ”tyypilliset USB- ja audioliitännät” – kuten Sharkoon asian ilmaisee – sekä 2 x USB 3.0 ja USB-C-liitännät. Lisäksi mukana toimitetaan osoitteellinen RGB-ohjain.

Kolmen etupaneeliin sijoitetun 120-millimetrisen RGB-tuulettimen lisäksi kotelon takapaneelissa on yksi värikäs RGB-vakiotuuletin. Jäähdytysmahdollisuuksia on lisääkin – etupaneelin takana on tilaa 420-millimetrisellä ja katon allakin 360 millimetrin jäähdyttimelle.

Näytönohjaimen maksimipituus on 425 millimetriä ja coolerin sallittu korkeus on 165 millimetriä. Virtalähteen maksimikorkeus on 240 millimetriä. Kotelossa on tilaa seitsemälle 2,5 tuuman SSD-asemalle tai neljälle 3,5 tuuman HDD-asemalle.

Sharkoon Elite Shark CA300H on jo markkinoilla suositushintaan 154,90 euroa. Suomessa hinta tosin on ainakin toistaiseksi yli 200 eurossa.