Uusimmat

Sharkoonilta edullinen Skiller SGK4 -pelinäppäimistö

28.07.2018 19:13 Muropaketin toimitus

Skiller SGK4-näppäimistössä käytetään kalvokytkintekniikkaa, mutta silti sen kerrotaan tukevan N-Key Rollover -ominaisuutta. Näppäimistössä on tietenkin myös RGB-taustavalaistus.

Sharkoon julkaisi näyttävästi muotoillun Skiller SGK4 -pelinäppäimistön. Sharkoon on itse jakanut näppäimistöt mekaanisiin- ja ”kumikupu”-malleihin. Skiller SGK4 -näppäimistössä käytetään jälkimmäistä, eli näppäimistö hyödyntää kalvokytkintekniikkaa. Kalvokytkintekniikan rajoituksista huolimatta valmistaja kertoo näppäimistön tukevan n-Key Rollover -ominaisuutta. Näppäimille lupaillaan 10 miljoonan painalluksen elinikää. Näppäimistö on myös RBG led -taustavalaistu ja sen ylälaitaan on sijoitettu kahdeksan ohjelmoitavaa nappia väriprofiilien ja multimedian hallintaan. Alalaidan rannetuki on kiinteä osa näppäimistöä eikä sitä voi siis irrottaa.

Skiller SGK4 -pelinäppäimistön toimitukset ovat alkaneet. Sharkoonin asettama suositushinta näppäimistölle on 30 euroa. Näppäimistön saatavuudesta pohjoismaisella näppäinasettelulla ei ole vahvistettua tietoa, mutta promokuvissa skandinaavinen asettelu on näkyvissä.