Uusimmat

SilentiumPC julkaisi kaksi Armis AR7 -miditornikoteloa

13.04.2018 19:48 Muropaketin toimitus

Armis AR7 -koteloissa on valmistajan mukaan kiinnitetty huomiota ilmankiertoon ja laajennettavuuteen. Muokattavuutta lisää mahdollisuus sijoittaa I/O-paneeli etupaneelin ylä- tai alaosaan.

SilentiumPC kasvattaa kotelovalikoimaansa kahdella uudella miditornikotelomallilla: Armis AR7- ja Armis AR7 TG RGB. Jo nimistä voidaan päätellä, että TG RGB -lisänimellä varustetussa mallissa kylkipaneeli on karkaistua lasia ja mukana on myös RGB LED -valaistus. Muutoin koteloiden välillä ei eroja juuri ole.

Armis AR7 -kotelon emolevytuki kattaa ATX-, mATX- ja Mini-ITX -emolevyt. Massamuisteille on varattu reilusti tilaa, sillä 2,5 tuuman asemille on omistettu neljä kiinnityspaikkaa. Niiden lisäksi kotelossa on kaksi kehikkoa, joihon saa halutessaan 3,5 tuuman kiintolevyt tai 2,5 tuuman asemat. Lisäksi kotelosta löytyy yksi kehikko pelkästään 3,5 tuuman kiintolevyä varten. Löytyypä koteloista myös kaksi 5,25 tuuman paikkaa optisille asemille.

Vesijäähdykselle on varattu tilaa etu- ja kattopaneeliin. Kumpaankin niihin pystyy kiinnittämään enintään 360-millimetrisen jäähdyttimen. Oletuksena koteloiden mukana tulee kolme 120 millimetrin tuuletinta, joista kaksi on sijoitettuna etupaneeliin ja yksi takapaneeliin. Pölysuodattimia on sijoitettu pohjaan, etupaneeliin sekä kattoon.

Kotelon I/O-paneelista löytyy kaksi USB 3.1 Gen 1 -liitintä sekä HD-audio -liitännät. Lisäksi paneelista löytyy omat säätimet tuulettimille sekä RGB-valaistukselle. I/O-paneelin voi halutessaan sijoittaa etupaneelin ylä- tai alaosaan.

Armis AR7 -koteloiden ulkomitoiksi ilmoitetaan 565 x 300 x 560 millimetriä. Kevyemmällä mallilla (Armis AR7) painoa on 8,92 kilogrammaa ja painavammalla (Armis AR7 TG RGB) 9,83 kilogrammaa. Prosessoricoolerin maksimikorkeudeksi ilmoitetaan 180 millimetriä. Näytönohjaimen pituusrajoitus on 420 millimetriä.

Armis AR7 TG RGB -kotelon mukana toimitettavista tuulettimista yksi on RGB LED -valaistu. Lisäksi kotelon mukana toimitetaan kaksi LED-nauhaa valoshown täydentämiseksi. Kotelon mukana toimitetaan myös erillinen säädin tuulettimia ja LED-valoja varten. Pelkistetymmässä AR7-mallissa mukana tulee tuuletinohjain, johon voi liittää peräti kymmenen tuuletinta.

Armis AR7 -miditornikoteloiden toimitukset alkavat huhtikuun puolessa välissä. Pelkistetymmän version suositushinta on 69 euroa. RGB-loistoa sisältävän mallin suositushinnaksi on asetettu 89 euroa.

Muropaketin uusimmat