SilentiumPC julkaisi Ventum VT2 -miditornikotelot

28.11.2020 18:22 Muropaketin toimitus

Ventum VT2 -kotelosta tulee saataville neljä erilaista versiota. Kotelosta löytyy verkkoetupaneeli ja se on hinnoiteltu varsin kilpailukykyiseksi.

SilentiumPC:ltä tulee jälleen lisää täytettä kilpailukykyisesti hinnoiteltujen kotelojen kattaukseen. Uusin tulokas on Ventum VT2 -miditornikotelo. Kuluvan vuoden trendin mukaisesti siitä löytyy verkkoetupaneeli parantamaan ilmankiertoa. Kotelosta tulee saataville neljä erilaista versiota, joiden välillä erot löytyvät varustelusta.

Kotelon ulkomitat versiosta riippumatta ovat 441 x 215 x 374 millimetriä. Koteloon pystyy asentamaan ATX-, mATX- tai Mini-ITX -emolevyn. Näytönohjaimelle kotelo asettaa 290 millimetrin pituusrajoituksen ja prosessoricoolerille 159 millimetrin korkeusrajoituksen.

Virtalähdesuojan alta löytyy kiintolevykehikko, johon voi asentaa joko 3,5 tuuman kiintolevyn tai 2,5 tuuman aseman. Pienemmille 2,5 tuuman asemille on lisäksi tarjolla kaksi paikkaa emolevyn takana.

Vesijäähdytystä silmällä pitäen kotelon etupaneeliin voi asentaa suurimmillaan 360 millimetrin jäähdyttimen ja kattopaneeliin 240 millimetrin jäähdyttimen.

Nelikosta Ventum VT2 on pelkistetyin versio. Siinä kotelon vasen kylki on terästä ja sen mukana toimitetaan yksi Sigma HP 120 mm CF -tuuletin. TG-versiossa vasen kylki on karkaistua lasia ja mukana tulee kaksi Sigma HP 120 mm CF -tuuletinta. TG ARGB -versiossa on niin ikään lasinen kylkipaneeli. Sen mukana toimitetaan Pulsar HP ARGB 120 mm CF- ja Stella HP ARGB 120 mm CF -tuuletin. EVO TG ARGB -version kylkipaneeli on karkaistua lasia. Sen mukana toimitetaan kolme Stella HP ARGB 120 CF -tuuletinta ja ARGB-ohjain, joka tukee viittä tuuletinta ja ARGB-tuuletinta- tai led-nauhaa.

Uusien koteloiden toimitukset ovat alkaneet. Varustelusta riippuen koteloiden suositushinnat liikkuvat 31,90 ja 52,90 euron välillä.

Muropaketin uusimmat