UUSIMMAT

Snap kehittelee seuraavaksi dronea

05.03.2017 09:35 |

Snap muuttui yhtäkkiä pelkästä Snapchat-viestinohjelman tekijästä monialayritykseksi julkaistuaan viime vuonna Spectacles-kameralasit. Samalla pudotettiin chat-liite yrityksen virallisesta nimestäkin. Nyt Snap on vahvojen huhujen mukaan puuhaamassa omaa kuvauskopteria. Asiasta kertoivat New York Timesille kolme nimettömänä esiintynyttä asiasta perillä ollutta lähdettä.

Snapin lentävän kameran teknisistä tiedoista ei ole huhun poikasiakaan, ja saattaa olla, että koko tuotetta ei koskaan edes virallisesti julkisteta. Kuvauskopteri kuitenkin olisi kuitenkin erinomaisesti linjassa yrityksen viime aikojen lausuntojen kanssa. Snapin mukaan sen käyttäjät avaajat ohjelman yli 18 kertaa yhden päivän aikana, ja sillä lähetetään joka päivä yli 2,5 miljardia snäppiä.

Snapin toimitusjohtaja kertoi sijoittajille suunnatulla videolla, että Snapin näkemyksen mukaan olemme vasta aivan kameroiden käyttämisen ensimmäisillä askelmilla. Juuri koittavan osakeantinsa esitteessä yritys myös hehkutti miten ”kameran uudelleen keksiminen” on Snapin suurin mahdollisuus parantaa ihmisten elämää ja kommunikaatiota. Snapin Spectacles -lasit saanevat siis jonkinlaisen seuraajan – joko kuvauskopterin muodossa, tai sitten luvassa on jotain aivan muuta, kenties jo aiemmin huhuttu 360-asteen kameran sisältävä oma älypuhelin?

Muropaketin uusimmat