Uusimmat

Sonos julkaisi vihdoin langattomat Ace -kuulokkeensa – hintaa lähes 500 euroa

Kuva: Sonos

21.05.2024 16:00 Muropaketin toimitus

Sonos on julkaissut ensimmäiset kuulokkeensa. Ace-mallissa on painotettu niin käyttömukavuutta kuin kotiteatterikokemusta.

Sonos tuo markkinoille uudet Ace -kuulokkeet, jotka ovat yhtiön debyytti kyseisessä tuotekategoriassa. Bluetooth-yhteydellä varustetuissa over-ear-kuulokkeideen ominaisuuksiin kuuluu aktiivinen melunvaimennus (ANC) ja valppaustila. Kuulokkeissa käytetään kahden elementin ratkaisua.

Kuva: Sonos

Sonos Ace -kuulokkeilla pyritään tuomaan myös kotiteatterin tilaäänikokemus kuulokkeisiin. Television äänen voi vaihtaa yhteensopivasta Sonos-soundbarista (Arc ja myöhemmin Beam Gen 2.) kuulokkeisiin yhdellä napautuksella. Dynaaminen pään liikkeiden seuranta pitää äänet kohdallaan, vaikka kuuntelija kääntyilisi. Lisäksi kuulokkeisiin on luvassa Sonosin uusi TrueCinema-ominaisuus myöhemmin tänä vuonna. Se analysoi ympäröivän tilan ja tuottaa sen pohjalta tilaääneen perustuvan kuuntelukokemuksen.

Istuvuuden varmistamiseksi muotoutuva tyynyosa on kääritty pehmeään nahkaa jäljittelevään materiaaliin. Pantaosa ja kupit piilottavat saranan ja pyrkivät varmistamaan ulkoisten äänien pysymisen poissa. Kuulokkeita ohjataan painikkeilla.

Kuva: Sonos

Ace-kuulokkeita voi säilyttää taitettuna niiden kevyessä kotelossa. Kuulokkeita voi käyttää yhdellä latauksella enintään 30 tuntia. Kolmen minuutin pikalataus tuo kolme tuntia lisää kuunteluaikaa. Lataaminen onnistuu mukana tulevalla USB-C-kaapelilla.

Sonos Ace -kuulokkeet tulevat valmistajan tiedotteen mukaan myyntiin 5. kesäkuuta alkaen 499 euron hintaan. Värivaihtoehdot ovat musta ja Soft White.

Muropaketin uusimmat