UUSIMMAT

SteelSeries esitteli uudet langattomat Arctis 9 Dual Wireless -pelikuulokkeet – Tähtäimessä Playstation 5:n käyttäjät

17.09.2020 20:50 | Muropaketin toimitus

Arctis 9 Dual Wireless ei tuo mukanaan isoja muutoksia SteelSeriesin langattomiin pelikuulokkeisiin.

Playstation 5 -konsolin, Nintendo Switchin ja PC:n kanssa yhteensopivat Arctis 9 Dual Wirelessit ovat SteelSeriesin uusimmat langattomat pelikuulokkeet. Langattomalla USB-vastaanottimella toimivan 2,4 gigahertsin yhteyden lisäksi kuulokkeet tukevat Bluetooth-yhteyttä, joka mahdollistaa esimerkiksi puheluiden puhumisen samanaikaisesti pelikäytön kanssa.

Arctis 9 -mallit sisältävät kuuloke-elementteinä 40 millimetrin neodyymimagneetit ja tarjoavat 20 – 20 000 hertsin taajuusvasteen. Kuulokkeiden herkkyys on 98 desibeliä. Mikrofoni on yksisuuntainen. Sen taajuusvaste on 100 – 6500 hertsiä. Mikrofonin saa piiloon kuulokkeiden sisään ja sen mykistykseen löytyy painike kuulokkeista. Kuulokkeissa on lisäksi äänenvoimakkuuden säädin sekä peliääninen ja keskusteluäänien tasapainon säädin.

Kuulokkeiden akun luvataan kestävän noin 20 tuntia. Langattoman yhteyden lisäksi kuulokkeissa on 3,5 millimetrin yhdistelmäliitin johdollista käyttöä varten. SteelSeries Arctis 9 Dual Wireless -kuulokkeiden suositushinta on 199,99 euroa ja ne ovat heti saatavilla.

Muropaketin uusimmat