UUSIMMAT

SteelSeries julkaisi Apex Pro -pelinäppäimistön, joka tarjoaa säädettävän aktivointimatkan

29.05.2019 17:48 | Muropaketin toimitus

SteelSeriesin uusi Apex Pro -näppäimistö käyttää uusia OmniPoint-kytkimiä.

OmniPoint -kytkimissä käytetään mangneettisuuteen perustuvia antureita, jotka mahdollistavat aktivointimatkan säätämisen 3,6 millimetristä 0,4 millimetriin. SteelSeries Engine -ohjelmisto mahdollistaa aktivointimatkan muuttamisen automaattisesti esimerkiksi tietyt sovellukset käynnistettäessä.

Kytkimille luvataan 100 miljoonan painalluskerran kesto ja SteelSeries lupaa niille myös muita nopeamman vasteajan. Näppäinten aktivointivoima on 45 grammaa. OmniPoint-kytkimiä käytetään näppäimistön pääosiossa, eli ESC ja F-näppäimet sekä nuolinäppäinten alue ja reunan numeronäppäimistö on toteutettu muilla kytkimillä.

Näppäimistöön kuuluu myös irroitettava rannetuki, täysi n-näppäimen yliajo ja näppäinkohtaisesti hallittava RGB-valaistus. Näppäimistön kulmasta löytyvät myös erilliset medianäppäimet ja pieni OLED-näyttö. Näppäimistön suositushinta valmistajan sivuilla on 229,99 euroa ja se tulee saataville Euroopassa syksyllä. Apex Pro -näppäimistöstä julkaistaan myös ilman numeronäppäimistöä oleva TKL-versio, joka tulee olemaan tavallista versiota hieman edullisempi.