Steelseries julkaisi PUBG-versiot pelinäppäimistöstä, pelihiirestä ja pelikuulokkeista

23.08.2018 14:49 | Muropaketin toimitus

Teemakoristelun saivat Apex M750 TKL -näppäimistö, Arctis 5 -kuulokkeet ja Rival 310 -pelihiiri.

Alkuvuodesta julkaistu kumppanuus SteelSeriesin ja Playerunknown’s Battlegrounds -pelin välillä poiki uusia oheislaiteversioita. Aiemmin keväällä julkaistiin PUBG-teemainen hiirimatto, nyt PUBG-käsittelyn saivat hiiri, näppäimistö ja kuulokkeet.

Rival 310 PUBG Edition -pelihiiressä hiiren selkäpuoli on koristeltu PUGB-teemalla. Selkäpuoli on pääväriltään sininen ja lisäkoristuksena on Care Package -laatikko. Laatikon alapuolelta löytyy RGB led -valaistu PUBG-logo. Muutoin eroja Rival 310 -pelihiireen ei ole.

Kuulokkeissa PUBG-käsittelyn sai Arctis 5 -malli. Kuulokkeissa teema ilmenee kuulokekupeista sekä sangan alla olevassa pehmusteesta. Muihin toiminnallisuuksiin koristelu ei ole vaikuttanut.

Selkeimmin teema nousee esiin Apex M750 TKL PUBG Edition -pelinäppäimistössä. Näppäinhattujen kirjaimia ja merkintöjä on korvattu pelin toimintoihin liittyvillä kuvakkeilla. Lisäksi WASD-näppäiminen näppäinhatut ovat väriltään hopeiset, kun muut näppäinhatut ovat mustia. Näppäimistö on tietenkin RGB led -valaistu.

SteelSeriesin mukaan PUBG-teemalla varustetut oheislaitteet tulevat saataville syyskuun aikana. Rival 310 PUBG Edition -pelihiiren hinnaksi on asetettu 80 euroa. Apex M7550 TKL PUBG Edition -pelinäppäimistöllä hintaa on 150 euroa. Arctis 5 PUBG Edition -kuulokkeiden hinta on 140 euroa.