UUSIMMAT

Steelseries julkaisi Rival 110 -pelihiiren edullisempaan hintaluokkaan

27.09.2017 14:41 | Muropaketin toimitus

Steelseriesin uusi Rival 110 -hiiri on päivitys valmistajan aiempaan Rival 100 -malliin. Suurin uudistus on sensori, joka kykenee edeltäjäänsä suurempaan tarkkuuteen.

Muotoilultaan Rival 110 jatkaa pitkälti edeltäjänsä linjalla. Hiiren takaosa on aiempaa leveämpi, mutta vain hieman. Hiiri soveltuu vasen- ja oikeakätisille, mutta kylkinäppäimet löytyvät ainoastaan vasemmalta puolelta. Näppäimia hiirestä löytyy yhteensä kuusi kappaletta. Hiiren päänäppäimissä käytetään mekaanisia kytkimiä, joiden kestoksi luvataan 30 miljoonaa klikkausta.

Hiiren merkittävin päivitys kohdistuu sensoriin. Uudesta mallista löytyy Pixartin kanssa yhteistyössä valmistettu optinen TrueMove1-sensori, joka kykenee parhaillaan 7200 CPI:n tarkkuuteen. Tarkkuus on muokattavissa Steelseries Engine -ohjelmiston kautta 100 CPI:n välein. Hiirestä löytyy myös sisäinen muisti, johon asetukset saa tallennettua.

Rival 110 -pelihiiressä seurataan nykytrendejä, joten siitä löytyy RGB LED -valaistus. Valaistuksen saa synkronoitua muiden PrismSync-yhteensopivien oheislaitteiden kanssa. Painonsa puolesta hiiri kuuluu kevyeen sarjaan, koska sen paino on 87,5 grammaa.

Hiirten toimitukset ovat alkaneet ja ensivaiheessa Rival 110 on tilattavissa valmistajan oman verkkokaupan kautta. Jälleenmyyjien valikoimiin hiiret saadaan viiveellä. Steelseriesin suositushinta hiirelle on 40 euroa.