Steelseries julkaisi langallisen Rival 600 -pelihiiren

10.01.2018 15:32 | Muropaketin toimitus

CES 2018 -messujen satoa on myös Steelseriesin uusi Rival 600 -pelihiiri. Hiirestä löytyy kaksi erillistä sensoria, joiden avulla hiiren luvataan kykenevän entistä parempaan tarkkuuteen.

Steelseries Rival 600 -pelihiiri on muotoiltu oikeakätisille käyttäjille, hiiren vasempaan kylkeen on sijoitettu kolme kylkinäppäintä. Lisäpainot ovat sijoitettuna hiiren kumpaankin kylkeen, kylkipalasten alle. Hiiren mukana toimitetaan kahdeksan neljän gramman lisäpainoa, jotka ovat vapaasti sijoiteltavissa niille varattuihin paikkoihin.

Hiiren varsinainen erikoisuus piilee siinä, että siitä löytyy kaksi erillistä sensoria. Pääsensorina toimii optinen TrueMove 3 -sensori, joka kykenee enintään 12000 DPI:n tarkkuuteen. SteelSeries Engine -ohjelmiston avulla tarkkuus on säädettävissä 100 DPI:n tarkkuudella. Toinen sensori on pyhitetty tarkkailemaan etäisyyttä alustaan. Erillisen sensorin ansiosta nostokorkeus on saatu laskettua 0,5 millimetriin. Tämän ansiosta sensori lakkaa rekisteröimästä liikettä herkemmin, kun hiirtä nostetaan alustalta. 32-bittisen ARM-prosessorin ja sisäisen muistin ansiosta ohjelmiston asetukset saa tallennettua hiiren muistiin.

Hiiren ulkomitat suurimmista kohdista mitattuna ovat 69 x 131 x 43 millimetriä. Hiiren paino ilman kaapelia ja lisäpainoja on 96 grammaa.

Steelseries Rival 600 -pelihiiri on jo saatavilla Steelseriesin omassa verkkokaupassa. Hiiret tulevat saataville jälleenmyyjille pienellä viiveellä, ja hinta on 90 euroa.