UUSIMMAT

SteelSeries julkaisi uusia oheislaitteita: Rival 3 -pelihiiri, Apex 3- ja Apex 5 -pelinäppäimistöt

23.01.2020 16:15 | Muropaketin toimitus

SteelSeries julkaisi oheislaittevalikoimaansa uusia tuotteita. Tällä kertaa tarjolle tulevat uusi uusi pelihiiri sekä kaksi uutta pelinäppäimistöä.

Rival 3 on kevyt, vain 77 grammaa painava pelihiiri. Se on pelihiirten edullisemmasta päästä ja laitteessa käytetään PixArtin TrueMoveCore-anturia, jonka suurin tarkkuus on 8500 DPI. SteelSeries lupaa hiiren pääkytkimille 60 miljoonan klikkauksen keston. Sivussa on kaksi lisänäppäintä ja rullan takana on yksi ylimääräinen näppäin.

Apex 3 on IP32-sertifioitu roiskesuojattu näppäimistö, joka sisältää SteelSeriesin omat membrane-kytkimet, joille luvataan 20 miljoonan painalluksen kesto. Näppäimistö on RGB-valaistu ja se sisältää täyden anti-ghosting -ominaisuuden, magneetilla kiinnitettävän rannetuen ja erilliset medianäppäimet. Apex 3:n suositushinta on 79,99 euroa.

Apex 5 on kaksikosta kalliimpi näppäimistö. Sen membrane-kytkimet on suunniteltu mukailemaan sinisiä mekaanisia kytkimiä ja niiden pitäisi kestää 20 miljoonaa painallusta. Myös Apex 5:ssä on irroitettava rannetuki, erilliset medianäppäimet ja RGB-taustavalaistus. Näppäimistössä on myös erillinen OLED-näyttö, jonka voi integroida eri sovellusten kanssa. Näppäimistön suositushinta on 129,99 euroa.