UUSIMMAT

SteelSeries päivitti Arctis 1 Wireless -pelikuulokkeet Xbox Series X -sukupolvea varten

21.05.2020 12:21 | Muropaketin toimitus

SteelSeriesin uudet kuulokkeet ovat sopivat usean laitteen kanssa uudenlaisen USB-C -vastaanottimen myötä. 

SteelSeriesin uusien Arctis 1 Wireless -kuulokkeiden huomionarvoisimmat ominaisuudet ovat uudenlainen vastaanotin ja yhteensopivuus myös seuraavan sukupolven Xbox-konsolin kanssa.

Kuulokkeiden USB-C-liitäntään kytkettävä vastaanotin toimii suoraan USB-C-liitännässä esimerkiksi Nintendo Switchillä tai tietokoneessa. Muissa laitteissa voi käyttää USB-A-liitäntään sopivaa adapterikaapelia. Yhteensopiviin laitteisiin kuuluu myös Playstation 4-konsoli. USB-vastaanottimen lisäksi kuulokkeissa on nelinapainen 3,5 millimetrin yhdistelmäliitäntä sekä kaapeli tämän liitännän käyttöä varten. Langattoman yhteystekniikan taajuus on 2,4 gigahertsiä ja akkukestoa luvataan 20 tuntia.

Arcis 1 Wirelessissa on aiemmista Arctis9X-malleista tutut 40 millimetrin kuuloke-elementit. Taajuusvaste kuulokkeille on langattomien mallien varsin tyypillinen 20 hertsistä 20 000 hertsiin. Kuulokkeiden irroitettava mikrofoni on yksisuuntainen ja taajuusvasteeltaan 100 hertsitä 6500 hertsiin.

Suositushinta uusille kuulokkeille on valmistajan sivuilla 119,99 euroa ja toimitukset ovat alkaneet. Osa jälleenmyyjistä myy kuitenkin vielä pois vanhoja malleja, jotka eivät ole yhteensopivia tulevan Xbox Series X:n kanssa.