UUSIMMAT

SteelSeriesiltä Hi-Res Audion toistoon kykenevät Arctis Pro -pelikuulokkeet

14.03.2018 16:44 | Muropaketin toimitus

SteelSeriesin Arctis Pro ovat uudet pelikuulokkeet erityisesti PC:lle ja PS4-konsolille. Kuulokkeet toimivat myös muilla alustoilla, mutta vain 3,5 millimetrin liitännän kautta.

Samoista kuulokkeista tulee itse kuulokkeiden lisäksi myyntiin GameDAC-vahvistimilla varusteltu johdollinen versio ja langaton versio. Perusmalli sisältää ainoastaan 3,5 millimetrin liitännän. Vahvistin mahdollistaa useiden äänilähteiden yhdistelyn ja paikoin myös paremman äänenlaadun. Vahvistimeen kuuluu ESS Sabren 9018 Reference -kuulokevahvistin.

Valmistajan mukaan kyseessä ovat ensimmäiset Hi-Res Audio System -sertifikaatin saaneet pelikuulokkeet. Hi-Res Audio System -sertifionti tarkoittaa, että kuulokkeet voivat toistaa 24-bittisiä, 96 kilohertsin taajuuksisia äänitiedostoja suoraan ilman skaalaamista alemmille taajuuksille. Tähän vaaditaan GameDAC-vahvistin, joten ominaisuus ei koske langatonta mallia, tai ilman vahvistinta myytäviä kuulokkeita.

Itse kuulokkeissa käytetään 40-millimetrisiä neodyymielementtejä, joiden taajuusvaste on 10 – 40 000 hertsiä. Kuulokkeiden herkkyydeksi ilmoitetaan 102 desibeliä ja impedanssiksi 32 ohmia.  Korvatyynyt ovat hengittävää tekokuitua. Tuki löytyy DTS:n Headphone X v2.0 -tilaäänelle.

Mikrofoni on sisäänvedettävä ja sisältää myös ulkoisia ääniä suodattavan mikrofonin. Sen taajuusvaste yltää 100 – 10 000 hertsiin ja herkkyys on -38 desibeliä.

Yksistään kuulokkeilla on hintaa 199 euroa, vahvistimen kanssa saa pulittaa 279,99 euroa ja langattomasta mallista taasen 349,99 euroa.

Muropaketin uusimmat