Tässäpä apulainen luovan työn tekijöille: monipuolien TourBox Neo -säätötyökalu

26.02.2021 13:24 | Muropaketin toimitus

TourBox Neo on hieman erilainen ohjainlaite, se nimittäin sisältää nupin, rullan, valitsimen ja 11 muuta painiketta. Ergonomisen muotoilun ansiosta sitä voi käyttää yhdellä kädellä vain sormia liikuttamalla.

TourBox Neo -säätötyökalu on suunniteltu eri tilanteisiin olipa kyseessä digitaalinen piirtäminen, graafinen suunnittelu tai valokuvien, videoiden ja äänen muokkaaminen.

Esimerkiksi Adobe Lightroom- ja Adobe Photoshop -kuvankäsittelyohjelmissa voi helposti säätää valotusta, kontrastia, varjoja, korostuksia ja muita parametreja yksinkertaisesti kääntämällä nuppia. Kuvaa voi lähentää tai loitontaa rullalla ja kuvia voi vetää napinpainalluksella. Työkalu soveltuu myös esimerkiksi Adobe Premiere- tai Apple Final Cut Pro -videonmuokkausohjelmistoille, jossa Säätökonsolilla voi nopeasti liikkua aikajanalla, katsoa videota kuva kerrallaan tai säätää muita video-ominaisuuksia.

TourBox Neo vaihtaa esiasetukset automaattisesti käytettävien ohjelmistojen mukaan. TourBox Neo ei vie paljon tilaa työpöydältä, ja tiedotteessa sen kerrotaan olevan jykevä, eikä se liiku pöydän pinnalla. Säätötyökalu toimii myös hiiren ja digipaneelin kumppanina.

TourBox Neo tulee heti myyntiin 179 euron suositushinnalla.

Muropaketin uusimmat