Uusimmat

Team Group esitteli T-Force Delta RGB DDR5 -muistit – tuki AMD EXPO -tekniikalle

15.12.2022 08:01 Muropaketin toimitus

Team Groupin pelibrändi T-Force esitteli T-Force Delta RGB DDR5 -pelimuistin, joka on kehitetty AMD Ryzen 7000 -sarjan suorittimille ja 600-sarjan emolevyille.

Delta RGB DDR5 tukee AMD EXPO -ylikellotustekniikkaa. Sen luvataan parantavan muistin suorituskykyä tarjoamalla luotettavaa ylikellotusta käyttäjäystävälliseen tapaan.

Team Groupin mukaan muistin ulkonäkö on mallinnettu häivelentokoneista, ja yritys kertoo siinä olevan vahva ja puhdas geometrinen siluetti. Lisää silmäkarkkia tuo RGB-valaistus, joka on yhteensopiva valaistustehosteohjelmistojen kuten Asus Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion 2.0, MSI Mystic Light Sync, Asrock-Polychrome Sync ja Biostar Advanced Vivid LED DJ kanssa.

Muisti on varustettu PMIC-tekniikalla parempaa virranhallintaa varten, ja siinä on kehittynyt PMIC-jäähdytys, joka käyttää hyödykseen muun muassa lämpöä johtavaa piitä. Muisti tukee ECC-virheenkorjausta.

T-Force Delta RGB DDR5 on saatavilla nopeuksilla 5 200 megahertsiä, 5 600 megahertsiä ja 6 000 megahertsiä, ja sekä yksi- että kaksikanavaisina vaihtoehtoina. Muistit saapuvat myyntiin tammikuun alussa ainakin Yhdysvalloissa. Hinta ei ole tiedossa.

Muropaketin uusimmat