Team Group esitteli valovoimaiset Delta Max -SSD-asemat

31.08.2019 08:35 | Muropaketin toimitus

Delta Max SSD -asemien suurin erikoisuus on sen yläpuolta peittävä ARGB-led-valaistus. Valaistus on synkronoitavissa kaikkien suurten emolevyvalmistajien valaistusohjelmien kanssa.

Team Group esitteli huomiota herättävät Delta Max -SSD-asemat ja uudet Dark Z DDR4 Gaming -muistit. Erikoisempaan kastiin kuuluvat kiistatta SSD-asemat, joissa RGB led-valaistus on viety entistäkin pidemmälle. Aseman päällysosa on melkein kokonaan valaistu. DDR4-muistit edustavat huomattavasti hillitympää kastia.

Delta Max -SSD-asemat ovat 2,5 tuuman kokoisia. Kapasiteetiltaan asemat ovat 250 ja 500 gigatavun sekä yhden teratavun suuruisia.

Suorituskyvyn puolesta asemat eivät tarjoa kokoluokkaansa mitään uutta. Lukunopeudet ovat parhaillaan 560 megatavua sekunnissa ja kirjoitusnopeudet 510 megatavua sekunnissa. Satunnaislukunopeus on huipussaan 90000 IOPSia ja satunnaiskirjoitusnopeus 80000 IOPSia. Asemien ARGB-valaistus on yhteensopiva Asuksen, Gigabyten, MSI:n ja Asrockin ohjelmistojen kanssa.

Dark Z DDR4 Gaming -muistit tulevat saataville yksittäispakattuina ja kahden kamman kitteinä. Muistikammat ovat kapasiteetiltaan joko kahdeksan tai kuusitoista gigatavua. Kiteissä maksimikapasiteetti on siis 32 gigatavua.

Kellotaajuuksissa vaihtoehdot ovat 2666, 3000, 3200 ja 3600 megahertsiä. Lisää valinnanvaraa tuo alumiinisen lämpörivan väritys. Muistit tulevat saataville harmaalla ja punaisella lämpörivalla. Muistien luvataan tukevan Intelin ja AMD:n emolevyjä. Muistit tukevat myöskin XMP 2.0 -ylikellotustoimintoa.

Delta Max -SSD-asemien ja Dark Z DDR4 Gaming -muistien toimitukset alkavat syyskuussa. Hinnoittelusta ei ole toistaiseksi tarkempaa tietoa.