UUSIMMAT

TeamGroup esitteli kaksi uutta DDR4-muistikittiä sekä led-valaistut SSD-asemat

22.09.2018 09:22 | Muropaketin toimitus

Esitellyistä DDR4-muistikiteistä T-Force Xtreem -versiossa on panostettu suorituskykyyn ja Night Hawk RGB Legend -kitissä ulkonäköön. Delta R RGB SSD -asemat ovat nimensä mukaisesti led-valaistuksella varustettuja SSD-asemia.

Teamgroup paljasti syyskuisen tuotekattauksensa. Kattaus sisältää uusina tuotteina kaksi DDR4-muistikittiä sekä RGB led-valaistut -SSD-asemat. Pirteästi led-valaistut SSD-asemat tulevat saataville 250 ja 500 gigatavun sekä yhden teratavun kapasiteeteilla. Muistikitit ovat kapasiteetiltaan 16 gigatavua (2 x 8 Gt).

Ulkonäkökeskeiset Night Hawk RGB Legend -muistikitit tulevat saataville 3200 ja 3466 megahertsin kellotaajuuksilla. Kitti sisältää kaksi kahdeksan gigatavun muistikampaa, joiden käyttöjännite on 1,35 volttia. Valaistusta pystyy hallinnoimaan Asuksen Aura Sync -ohjelman avulla. Muistit tukevat odotetusti XMP 2.0 -ylikellotustoimintoa.

T-Force Xtreem keskittyy led-valaistuksen sijaan korkeisiin kellotaajuuksiin. Uusissa muistikiteissä vaihtoehtoina ovat 4300 ja 4500 megahertsin kellotaajuudet. Kitit sisältävät kaksi kahdeksan gigatavun muistikampaa. Käyttöjännitteeksi ilmoitetaan 1,45 volttia ja XMP 2.0 on luonnollisesti tuettuna.

Mikäli kokoonpanossa ei ole tarpeeksi led-valoja, kannattaa kääntää katse TeamGroupin Delta R RGB SSD -asemiin. Led-valaistus peittää SSD-aseman päällyspuolta 5:3-suhteella. Hienoiseksi ongelmaksi voitaneen laskea se, ettei valaistus ole hallinnoitavissa. Valaistukselle on esiohjelmoitu sateenkaari-niminen ohjelma, eikä sitä siis voi muuttaa. Asemien lukunopeudeksi ilmoitetaan 560 megatavua sekunnissa ja kirjoitusnopeudeksi 500 megatavua sekunnissa. Tiedonsiirtoon asemat käyttävät SATA 6 Gb/s -väylää.

Toistaiseksi muistikittien ja SSD-asemien hinnoittelu ja saatavuus ovat vahvistamatta.