TechPowerUp julkaisi 2.12.0-version GPU-Z-ohjelmasta

15.10.2018 17:52 | Muropaketin toimitus | 2

GPU-Z -ohjelman uusimpaan versioon on lisätty toiminto, jolla se pystyy tunnistamaan väärennetyn grafiikkapiirin. Lisäksi uusin versio lisää monitorointimahdollisuuksia Nvidian Turing-arkkitehtuurin näytönohjaimille.

TechPowerUpin GPU-Z-ohjelmasta julkaistiin uusin versio, joka kantaa numeroa v.2.12.0. Uusimman version merkittävimpänä ominaisuutena voi pitää väärennettyjen grafiikkapiirien tunnistustoimintoa. Sen myötä ohjelma pystyy nyt tunnistamaan väärennetyn, uudelleennimetyn grafiikkapiirin. Ohjelma pystyy tunnistamaan jopa yli 10 vuotta vanhat grafiikkapiirit, joita väärennöksissä saatetaan käyttää.

Turing-arkkitehtuurin näytönohjaimille uutta on on usean tuulettimen samanaikainen monitorointi. Uusin versio korjaa myös aiemmassa versiossa ilmenneen ongelman muistikaistan leveyden ilmoittamisessa GDDR6-muistien kohdalla. Lisäksi viimeisimmässä versiossa virrankulutus ilmoitetaan TDP-prosenttina sekä watteina Nvidian näytönohjaimille.

Myös yhteensopivuusongelmat Valve anti-cheat -huijaukseneston kanssa korjataan tämän uuden version myötä. Ongelmat realisoituivat pahimmillaan järjestelmän jäätymisenä.

//TechPowerUp julkaisi uudemman v.2.13.0 version 15. lokakuuta aiemmassa versiossa ilmenneiden bugien ja puutteiden vuoksi. Tuorein versio GPU-Z -ohjelmasta on ladattavissa täältä