UUSIMMAT

Tesorolta uusi mekaaninen Excalibur LED -näppäimistö

25.08.2014 09:57 Juha Kokkonen

Tesoro Excalibur LED

Yhdysvaltalainen Tesoro Technology on esitellyt mallistoonsa uuden edulliseen hintaluokkaan sijoittuvan Excalibur LED -näppäimistön. Näppäimistö on saanut nimensä kuningas Arthurin legendaarisen miekan mukaan. Excalibur LED tulee saataville Cherryn sinisillä, ruskeilla tai punaisilla näppäinkytkimillä varustettuna. Tuettuna on NKRO USB-liitännän kautta.

Näppäimet ovat varustettu sinisellä taustavalaistuksella, jonka peruskirkkaus on valittavissa neljästä vaihtoehdosta ja näppäinkohtainen kirkkaus viidestä vaihtoehdosta. Näppäimiä on mahdollista valaista myös yksittäin. 512 kilotavun sisäinen muisti mahdollistaa makrojen tallentamisen kaikkiin näppäimiin ja viiteen eri profiiliin. Makrojen käyttämiseen ei tarvita erillisistä ohjelmistoa. Pelitila estää Windows-näppäinten vahinkopainallukset pelikäytössä.

Tesoro Excalibur LED tulee myyntiin syyskuussa 79 euron suositushintaan. Monelle tuntemattoman Tesoron tuotteet ovat saatavilla varsin laajasti myös Suomessa, kuten Muropaketin hintavertailu paljastaa.

Tesoron julkaisutiedote

Tesoro Excalibur LED -tuotesivu